Kutudan çıkarmanız bile yeter, şarja takmayın yeter. Yine de elektronikte keydi iade hakkınız yok.Benim aldığım satıcı hb nin kendisi iade koşulları sitede yazıyor sanırım 7 gün. Cep telefonunda cihazı açtınız diyelim sim kart takar ya da WiFi bağlantısı yaparsanız cihaz kullanılmış sayılıyor artık Çünkü özelleştirmiş oluyorsunuz. Bir yerde okumuştum bunu da.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrudur. Mi Max bana ulaştığında kutusu jelatinli idi ancak kutu içerisinde tr şarj aparatı konmuş ve delta servis stikerı yapıştırılmış idi. Benden önce kutu zaten açılmış yani. Sonra tekrar kapatılmış. Bir çok telefoncuda jelatinleme aparatı vardır herhalde. Jelatinli diye hiç açılmamış diye düşünmeyin bence.Kutudan çıkarmanız bile yeter, şarja takmayın yeter. Yine de elektronikte keydi iade hakkınız yok.
hep sorun çıkartır mağazalar.
laptop aldınız, seal etiketi açıp kutudan çıkartıp güç dahi vermediniz, iade etmeye çalışın teknosa darty vs. edemezsiniz.
Tsk ederim ilgazcirasisayın ceylas özelden attım aldığım yeri, ancak cihazı aldıktan sonra olumsuz yorumlar gördüm sitede almadan önce iyi araştırın, benimkinde şimdilik sorun yok