Xiaomi fiyatları

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
Abi noldu bu xiaomi fiyatları aldı başını gidiyor mı5 1500 mı 5s 1900 olmuş stok durumuyla alakası varmı acaba mı max gelecek yakında almayı düşünüyodum inşallah da oda normalden yüksek girerse diye korkuyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Abi noldu bu xiaomi fiyatları aldı başını gidiyor mı5 1500 mı 5s 1900 olmuş stok durumuyla alakası varmı acaba mı max gelecek yakında almayı düşünüyodum inşallah da oda normalden yüksek girerse diye korkuyorum

Evet hocam... Uygun fiyatlı satan cepport, turuncu gibi mağazalar forumda da görebileceğiniz bazı sıkıntılar nedeniyle satışlarını durdurdular. Şu an diğer firmalar da fiyatlarını yukarıya çekmiş durumda...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Maalesef bazı sorunları fırsat bilip buna da ticari zeka ismini veren (ama bana göre kendi bacağına sıkmak olarak gördüğüm) şirketler var oldukça normal kabul edilebilecek bir durum.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

eskilerdenbirdost

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Hocam eğer xiaomi alacaksanız turuncu mağaza ve cepportun sorunlarının giderilmesini bekleyin bunu fırsat bilip ahlaksızlık yapanlara pirim vermeyin

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Hocam eğer xiaomi alacaksanız turuncu mağaza ve cepportun sorunlarının giderilmesini bekleyin bunu fırsat bilip ahlaksızlık yapanlara pirim vermeyin
Aynn hocan katılıyorum. Dolar desen ayni . Kargo desen ayni. Sadece fırsatçılık başka bir şey değil. Bende cepport dan aldim . Benden sonra diğer sitelerde 150 lira pahaliya satmaya başladılar. Cepportun fiyatlari hep en düşük te, malzeme gelmesini bekleyin.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunusxxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi Max 64GB
Konular
0
Ben 1.179 a mi Max 64gb aldım hb den gri renk şimdi bitmiş n11 de 1450 yazmışlar

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trabzoncity

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4c
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Konular
5
Bence bunun tek sorunu türkiye de telefonun duyulmuş bir telefon olması ve bizim milletin kâr olsun da nasıl olursa olsun bizim millet böyle işleri severler malum

xiaomi_ersin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi mı 5
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1.179 a mi Max 64gb aldım hb den gri renk şimdi bitmiş n11 de 1450 yazmışlar

Aynen kardeş ama o başka bı satıcı galiba şimdi Hepsiburada yada aynı fiyattan gelirse diye korkuyorum cepport mantıklı gibi burdada ithalatçı garanti oluyor demi delta. Bide iade etme hakkımız kaç gün oluyor

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Arkadaş ben bile rezil oldum.
Satış yapıyorum ve Türkiye'ye resmi girmiş olan renk model hafızaları bana soranlara TR resmi alın diyorum,
mi max sordular, çok iyi bir arakdaşım sordu bana cihazı aralık'ta dedim fiyatlar artmadan al, aralık'ta 1070tl'den cepporttan aldığı mi max 64 gb ocak'ta 1270, ocak sonu baktılar yüksek geldi 1170tl civarıydı. dün başkası sordu mi max, n11'den alın 1270tl civar dedim, bir baktım 1500tl.

gg ve sanalpazar'da kalmamış, n11'de de yok denecek kadar az.

32 64gb hem de gold renk mi5s için 1900tl istemek de ayıp.

yunusxxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi Max 64GB
Konular
0
Aynen kardeş ama o başka bı satıcı galiba şimdi Hepsiburada yada aynı fiyattan gelirse diye korkuyorum cepport mantıklı gibi burdada ithalatçı garanti oluyor demi delta. Bide iade etme hakkımız kaç gün oluyor
Benim aldığım satıcı hb nin kendisi iade koşulları sitede yazıyor sanırım 7 gün. Cep telefonunda cihazı açtınız diyelim sim kart takar ya da WiFi bağlantısı yaparsanız cihaz kullanılmış sayılıyor artık Çünkü özelleştirmiş oluyorsunuz. Bir yerde okumuştum bunu da.

Üst Alt