xiaomi.eu_multi_MI3WMI4W_7.3.30_v8-6.0.zip rom

• Konbuyu başlatan i.km
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 2K

i.km

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi 4 LTE
Konular
2
Arkadaşlar yukarda belirtmiş olduğum eu romu kurduktan sonra tekrar mi flaş ile cancro_global_images_7.4.6_20170406.0000.00_6.0_global_7866aae42d developer romu kurmak istediğimde cihazı fastboot moduna alıp mi flasha image romu gösterip refresh yaptığımda altta çıkan rakamlar olmuyor ve cihazı tanımıyor. Ayrıca cihazı recovery moduna alınca orjinal recoverinin yerine twrp recoveri kurulu olduğunu gördüm sanırım bu eu romu kurunca yüklendi onu tekrar orjinal recoverye döndürdüm ama mi flaş bir türlü cihazı görmüyor ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar varmı ?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Arkadaşlar yukarda belirtmiş olduğum eu romu kurduktan sonra tekrar mi flaş ile cancro_global_images_7.4.6_20170406.0000.00_6.0_global_7866aae42d developer romu kurmak istediğimde cihazı fastboot moduna alıp mi flasha image romu gösterip refresh yaptığımda altta çıkan rakamlar olmuyor ve cihazı tanımıyor. Ayrıca cihazı recovery moduna alınca orjinal recoverinin yerine twrp recoveri kurulu olduğunu gördüm sanırım bu eu romu kurunca yüklendi onu tekrar orjinal recoverye döndürdüm ama mi flaş bir türlü cihazı görmüyor ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar varmı ?
hocam eu romlar mi flash ile zaten yüklenmez Twrp ile yüklenir indirdiğiniz eu romu .zip halinde olması gerekli .zip winrarla açmayın direk telefon hafızasına atın twrp ile flaşlayın bu şekilde yükleniyor.

i.km

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi 4 LTE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten bende eu romu yüklerken sizin dediğiniz gibi yükledim. benim sorunum şu bu eu romdan sıkıldım romu değiştirmek istiyorum. mi flaş ile temiz bir kurulum yaparak developer roma geçmek istiyorum ama yukarda da anlattığım gibi usb kabloyu bağlayınca cihazımı görmüyor refresh yapıyorum ama device yazan yerde rakamlar olması gerekiyor şunun gibi a4d4dd4 ama yok

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
zaten bende eu romu yüklerken sizin dediğiniz gibi yükledim. benim sorunum şu bu eu romdan sıkıldım romu değiştirmek istiyorum. mi flaş ile temiz bir kurulum yaparak developer roma geçmek istiyorum ama yukarda da anlattığım gibi usb kabloyu bağlayınca cihazımı görmüyor refresh yapıyorum ama device yazan yerde rakamlar olması gerekiyor şunun gibi a4d4dd4 ama yok
ya sürücüler düzgün yüklenmemiş yada cihazı fastboot moda almamışsınız fastboot ' a geçiyorsa driver yüklemeniz gerek 64 bit pc 'de 64 bit miflash programı ile sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakırsanız bir sorun olmaz hocam tavsiyem tekrar programı kurun dediğim şekilde

i.km

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mi 4 LTE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam MiFlash20150601 sürümü veya MiFlash20150731 sürümü ile rom atılıyordu şimdi bunlar cihazı görmüyordu. ama 64 bit mi flash işimi gördü teşekkürler.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
teşekkürler hocam MiFlash20150601 sürümü veya MiFlash20150731 sürümü ile rom atılıyordu şimdi bunlar cihazı görmüyordu. ama 64 bit mi flash işimi gördü teşekkürler.
Rica ederim hocam iyi akşamlar :)

Üst Alt