90 gün boyunca indirilmediğinde silenecek hocamKonuya ekliyorum bu linki.
Bence Hala Bu Telefonun Gideri Var (Huawei mate 10lite dan sonra) Benim İçin Bir Devrim Gibi Telefon OlduTelefon artık ömrünü doldurdu 5 sene oldu ilk kullandığım android cihazdi Xiaominin efsaneleri arasına yerleştiğine eminim bu cihazın 🫡
Gideri var ki var hocam android 10 ve modlu launcer yüklü süper artık böyle kullanıyorum. Port romdan artık biraz uzağımBence Hala Bu Telefonun Gideri Var (Huawei mate 10lite dan sonra) Benim İçin Bir Devrim Gibi Telefon Oldu![]()
Gideri var ki var hocam android 10 ve modlu launcer yüklü süper artık böyle kullanıyorum. Port romdan artık biraz uzağım![]()
Global 12.0.9 dayım hocam, birde üzerine kronos launcer yükledim misHangi romdasınız ki hocam ?
Farkı ne hocam bu romlar dan biraz ayrıntı verebilir misinGlobal 12.0.9 dayım hocam, birde üzerine kronos launcer yükledim mis
Orjinal rom işte hocam işin özü şu port roma pek ısınamıyorum ama onun üzerindeki özelleştirmeyi seviyorum ondan geçiyordum. Diğer bir sorunum fabrikanın sistemine giriş için 2 faktörlü bir sistem var rom değişimi yaptığım da bunu sürekli BT üzerinden sıfırlama yaptırmam gerekiyordu. Şimdi istediğim gibi kullanıyorum ve Kronos MiuiLauncher ile güzelce kullanıyorum benim işimi görüyor.Farkı ne hocam bu romlar dan biraz ayrıntı verebilir misin