- Adım
- Tijda
- Cihazım
- Note 7
- Konular
- 13
Hacam yarım saat yazacağım sonucu.sonuç ne oldu?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hacam yarım saat yazacağım sonucu.sonuç ne oldu?
başta konuyu açan sceryavuz ve yardımları için Skorpi hocam teşekkürler sonuç olumlu hocam.sonuç ne oldu?
Selamlar arkadaşlar 1 ayı geçkin süredir bu romu kullanıyorum kesinlikle 10 numara rom akıcılık olsun stabilizesi olsun süper bir rom kurun bu romu gerçek anlamda sorunsuz bir rom kafanız rahat edecek garanti veriyorum ben şahsen uzunca bir süre romu güncellemeyi düşünmüyorum.Android 12 miş yok miui 13 müş hikaye en iyi rom sizi üzmeyen romdur oda bu rom her yönüyle süper rom.Arkadaşlar konuyuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediranlattım, herkese faydalı olması için sizlerle paylaşıyorum.
Kurulum:
TWRP :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ROM :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sweetin için VENDOR :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sweetin için updater-script :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot modda TWRP kuruyoruz
/data birimini formatlıyoruzKod:fastboot flash recovery twrp-x.x.x-sweet.img
ROM içerisindeki updater-script dosyasını verdiğimle değiştiriyoruz ...\META-INF\com\google\android\
ROM ve sweetin için VENDOR dosyasını telefona atıyoruz
Install kısmından önce ROM'u sonra sweetin için VENDOR'u kuruyoruz ve yeniden başlatıyoruz
Kamera nasıl donma kapanma hatası varmıSelamlar arkadaşlar 1 ayı geçkin süredir bu romu kullanıyorum kesinlikle 10 numara rom akıcılık olsun stabilizesi olsun süper bir rom kurun bu romu gerçek anlamda sorunsuz bir rom kafanız rahat edecek garanti veriyorum ben şahsen uzunca bir süre romu güncellemeyi düşünmüyorum.Android 12 miş yok miui 13 müş hikaye en iyi rom sizi üzmeyen romdur oda bu rom her yönüyle süper rom.
hayır donma kasma yok rom tamamen stabilKamera nasıl donma kapanma hatası varmı
Telefonu rootlayıp deneyintelefon açılmıyor, dediklerinizi yaptım, telefon nasıl açılacak
telefon hard brick oldu sanırım, edl modda kaldı, açılmıyor, tepki vermiyor, edl üzerinden miflash ile rom yükleme yapmıyor.Telefonu rootlayıp deneyin
Şaşırdım nasıl hard brick olabilir telefon anlamakta zorlandım yapılması gereken gayet basit romu flaşla vendoru flaşla olay bitti.İlginç bir durumtelefon hard brick oldu sanırım, edl modda kaldı, açılmıyor, tepki vermiyor, edl üzerinden miflash ile rom yükleme yapmıyor.