Çözüldü xiaomi.eu rom yükleme sorunu

gvnbym

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 13.0.2
Telefon Modeli
poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, ben poco f2 pro global versiyonu kullanıyordum kilidi açıp miui 13 eea kurdum şimdi ise xiaomi.eu stabil kurmaya çalışıyorum ancak kuramıyorum. Mi flash tool ile kurmayı denedim ancak twrp ile kurulabiliyormuş twrp nin farklı sürümleri ile denedim yine olmadı, romun farklı sürümüyle denedim yine olmadı. root flashladım magisk falan yok olmuyor, twrpden bütün sistem temizleme yöntemlerini yaptım.
Telefonuma uygun romu buradan indirdim
Bu romu kurmamın hiç bir önemi yok umurumda değil ama bu bende takıntı haline geldi. ben bu romu kurmam lazım arkadaşlar lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

• 4717c940-4651-4438-bf69-c7117c1d9212.jpg
    4717c940-4651-4438-bf69-c7117c1d9212.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 31
  • rom.png
    rom.png
    29,9 KB · Görüntüleme: 29
Çözüm
Dediğinizi yaptım, kod satırında biraz daha beklemem gerekmiş, bekledim kurulum oldu cmd kapandı telefon yeniden başladı şuan twrp ye atıyor açmaya çalıştığımda açılmıyor
twrp üzerinden reboot yaptınız ve eğer açılmıyor ise;

ilettiğim linkten sürümü indirip bu şekilde kurmanızı tavsiye ederim.

Güncelleme Yapmak için Gereken Adımlar;
Yalnızca Fastboot aracılığıyla Android 12'de yapılan Xiaomi cihazları:
- ROM zip dosyamızı indirin - İndirilen paketi açın zip dosyasını WinRAR kullanarak PC'ye
kaydedin - Cihazınızı hızlı başlatma...

gvnbym

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram
Cihazım
xiaomi
Konular
1

- ROM zip dosyamızı indirin - İndirilen paketi açın zip dosyasını WinRAR kullanarak PC'ye
kaydedin - Cihazınızı hızlı başlatma modunda yeniden başlatın (ses kısma + güç düğmesine basın)
- USB kablosuyla PC'ye bağlanın -
PC işletim sisteminize göre paketlenmemiş zip dosyasından fastboot kurulum komut dosyasını çalıştırın:
--- Windows işletim sistemi için - windows_fastboot_update_rom .bat
--- Linux için - linux_fastboot_update_rom.sh
--- MacOS için - macos_fastboot_update_rom.sh
verdiğiniz romu indirdim zipden çıkardım windows_fastboot_update_rom dosyasını yönetici olarak çalıştırdım aynı şekilde yüklemeleri yaptı ve cmd kapandı telefon yeniden başladı aynı şekilde twrp ye atıyor

Oyla:

gvnbym

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bayram
Cihazım
xiaomi
Konular
1
verdiğiniz romu indirdim zipden çıkardım windows_fastboot_update_rom dosyasını yönetici olarak çalıştırdım aynı şekilde yüklemeleri yaptı ve cmd kapandı telefon yeniden başladı aynı şekilde twrp ye atıyor
Hocam sorun çözüldü. Fastboota aldıktan sonra windows_fastboot_update_rom dosyasını değil windows_fastboot_first_install_with_data_format dosyasını yönetici çalıştırdım gelen ekranda verilerin silinmesi için y enter tuşladım cmd ekranı kapanana kadar bekledim ve telefona rom kuruldu. Hocam size çok teşekkür ederim beni büyük bir yükten kurtardınız ayrıca hızlı cevabınız için de teşekkürler. Punch

Oyla:

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Hocam sorun çözüldü. Fastboota aldıktan sonra windows_fastboot_update_rom dosyasını değil windows_fastboot_first_install_with_data_format dosyasını yönetici çalıştırdım gelen ekranda verilerin silinmesi için y enter tuşladım cmd ekranı kapanana kadar bekledim ve telefona rom kuruldu. Hocam size çok teşekkür ederim beni büyük bir yükten kurtardınız ayrıca hızlı cevabınız için de teşekkürler. Punch
Rica Ederim hocam bilgi paylaştıkça güzel.

Oyla:

kayaoffiziel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Konular
2

kaydedin - Cihazınızı hızlı başlatma modunda yeniden başlatın (ses kısma + güç düğmesine basın)
- USB kablosuyla PC'ye bağlanın -
PC işletim sisteminize göre paketlenmemiş zip dosyasından fastboot kurulum komut dosyasını çalıştırın:
--- Windows işletim sistemi için - windows_fastboot_update_rom .bat
--- Linux için - linux_fastboot_update_rom.sh
--- MacOS için - macos_fastboot_update_rom.sh
dediklerinizi harfien yaptım fakat telefonum miui yazısında kaldı şuan hala bekliyorum yaklaşık 25 dakika oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olma şansınız var mı

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
dediklerinizi harfien yaptım fakat telefonum miui yazısında kaldı şuan hala bekliyorum yaklaşık 25 dakika oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olma şansınız var mı
Youtubede videosu var.

Poco X3 pro eu rom gibisinden yazın fastboottan atılma şekli var..romun olduğu yerde üst satıra cmd yazıp cmd açıp cihaz fastbootta iken fastboot devices değip cihazı tanıtmanız sonra da rom flash bat dosyasını çalıstırmanız lazım.cmd ekranından

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt