Yardım Xiaomi.eu rom sorunları

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Xiaomi geliştirici romlari kullanıyorum ve iki sorum var.
1) Yeni sürümleri OTA olarak aldığımız ayrıca bir yer mi var yoksa her hafta sıfırdan rom mu kurmak gerek? Eğer öyleyse çok saçma. Çünkü LG G2 gibi cihazlar bile OTA güncelleme alıyor.

2) Rom yükletikten sonra kendi fix paketimi yüklüyorum. Pakette font, ana sayfa ve bildirim kısayol düzenleri var. Telefonu açıyorum, her şeyi ayarliyorum, her zaman kullandığım simge paketini tema mağazasından ayarlıyorum, telefonu yeniden başlatmak istiyorum seçenekler gelmeden telefon donuyor, reset atıyor. Aynı şekilde telefonu kilitliyorum tuş ışıkları yanıyor ekran açılmıyor reset atıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Teşekkürler.

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
en.miui forumda yazan falan varmı ?
benim dikkatimi çekmedi.
Bence tamamen yazılımsal hocam. Şu an CM12 kullanıyorum öyle bir sorun yok. Siz tema değiştiriyor musunuz? Ben temalardan olduğunu düşünüyorum.

Oyla:

kadiraybar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi4
Konular
5
Tema değiştirdikten sonra telefonu yeniden başlatın öyle bir sorun olmuyor. Böyle geçici bir çözüm buldum.
bişey isteyebilirmiyim hocam sizden?

telefonun üstü masanın üstüne geleck şekilde altından tutup masaya bırakırmısınız ?
ben bunu yaptığımda görüntü gidiyor. çok işkillendim donanımsal diye düşünüyorum ben?

Oyla:

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
bişey isteyebilirmiyim hocam sizden?

telefonun üstü masanın üstüne geleck şekilde altından tutup masaya bırakırmısınız ?
ben bunu yaptığımda görüntü gidiyor. çok işkillendim donanımsal diye düşünüyorum ben?
Telefonun üstü derken ekranı mi arka kapağı mı kastediyorsunuz hocam? Altından tutup bırakma konusunu da açıklasanız iyi olur, pek birşey anlamadım :)

Oyla:

kadiraybar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi4
Konular
5
yani masaya 3 cm mesafeden arka kapak üzerine bırakıyorum ekran gidiyor.

Oyla:

kadiraybar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi4
Konular
5
yarın çekebilirsem video halinde koyayım galiba bi temassızlık var. cihaz garantilide değil. erkan değişmesi gerekebilirmiş...

Oyla:

nihaterim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nihat
Cihazım
RN3-6pro-5Splus
Konular
3
Bana xiaomi.eu romların haftalık OTA paketleri nerede paylaşılıyor bulun da ben hallederim. Her şey biliyorsunuz ya o yüzden.
Rom yükleme konusuda sizi aşar herhalde. Kullandığım telefonların içini dışını kurcalayan biri olarak googleda paclix color os falan aratın. Tek yaptığım rom yüklemek değil onu da görmüş olursunuz.

Evet hocam aynı sorun.
burda en sonu

Oyla:
Üst Alt