- Adım
- Ege
- Cihazım
- Aurora/14 Ultra
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 50
ilk açılış ne kadar sürdü sizde? yaklaşık 7-8 dk dır bekliyorum .(fastboot kurulum)NFC çalışıyor.
ilk açılış ne kadar sürdü sizde? yaklaşık 7-8 dk dır bekliyorum .(fastboot kurulum)NFC çalışıyor.
Twrp ile kurdum 5-6 dk'da açıldı.ilk açılış ne kadar sürdü sizde? yaklaşık 7-8 dk dır bekliyorum .(fastboot kurulum)
Twrp ile kurdum 5-6 dk'da açıldı.
Sıkıntı yok uygulamaları vs.. hepsini güncelleyin tam kurulumu bitirin sonra uygulamaları yükleyin bende öyle bir sorun çıkmadıAbi çok darladım seni farkındayım kusura bakma,neyse kurdum telefonu açıldı, şimdi de Instagram indirmek istediğimde gplay de cihazınızda çalışmaz diyor.
calismayan bisey yok ve sarji da guzelse hemen gecmek lazim ( ama su WhatsApp yedegini geri yuklemek sorun iste cozemedim bir türlü)NFC çalışıyor.
Herşeyi güzel.calismayan bisey yok ve sarji da guzelse hemen gecmek lazim ( ama su WhatsApp yedegini geri yuklemek sorun iste cozemedim bir türlü)
Herşeyi güzel.
son bir soru daha
Ne stock romda nede eu da yok bu özellik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son bir soru daha
Animasyonlu Bildirim Işıkları
eu rom da var mi yada note 9 pro da varmi bu ozellik
%50'nin üstünde parlaklık konum,NFC,eşitleme,titreşim açık oyun oynamadım 7.30 saat ekran süresi aldım şarj 28 9 saat daha ekran süresi sunuyor. Dün akşam saat 19:00'dan beri kullanıyorum..Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi