Yardım xiaomi.eu kararlı rom sıkıntı var

hunter07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 8 EE
Konular
5
Merhabalar MI 8 Explorer Edition kullanıcısıyım. telefonumda resmi çin MIUI 11 karalı rom vardı sıkıntı yoktu. Bugün sourceforge sitesinden rom indirdim TWRP üzerinden (daha öncede kullandığım forumda geçen mi 8 ee için twrp ursa) -----xiaomi.eu_multi_MI8Explorer_V11.0.2.0.PEHCNXM_v11-9----- zip'ini kurdum. öncesinde system,cache,data vs gibi silinmesi gerekenleri yine twrp üzerinden sildim. installden kurdum sıkıntı yok. reboot system diyip çıktım twrpden ilk açılma süresi uzun olur biliorum ama bu süre 15-20 dk hadi 30-40 dk olur telefonumun şarjı %100'dü 5 saatte açılmadı. ısınınca kapattım tekrar açtım fakat yine olmadı. sonra recovery modda twrp yi yine açıp tekrar kurdum yine açılmadı. Korkarım ama galiba bir çökme problemiyle karşı karşıyayım yardımcı olursanız çok sevinirim

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
hocam muhtemelen aynı rom'u kullanıyoruz ama rica etsem ROM'un linkini bırakabilir misin? birde kurarken program kullandın mı veya hangi twrp ile kurdun? Teşekkürler

Eu nun sitesinde dosyalar mevcut cihazın kod adına Göre twrp yi indirin daha sonra romu indirip anlatıldığı gibi kurulumu yapın .

Bu ana konu linki

Buda mi8EE için miui 11 eu stable linki

Oyla:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7