Çözüldü Xiaomi EU Güncellemesini Nasıl Yapabilirim?

kad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi EU 12.0.4 Stabil
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar herkese,
Yaklaşık 4 aydır Mi 9T kullanıyorum. Telefonu ilk satın aldığımda IMEI atmak amacıyla rootladım. Şu anda telefon Unlock durumda, TWRP ve Magisk yüklüler. Bootloader kilidi açık. Ve telefonumda şu anda Xiaomi EU 12.0.4 Stabil sürümü kurulu.

Benim merak ettiğim konu ise telefonumu Xiaomi EU'nun telefonum için yayınlamış olduğu MIUI 12.5 romuna nasıl güncellerim? Romun dosyasını sitelerinde paylaşmışlar fakat nasıl güncelleyebileceğime dair bir rehber yok. Diğer telefonlar gibi telefonun ayarlarının içinde ota güncelleme kısmını bulamadım. TWRP üzerinden nasıl güncelleyebileceğimi birisi açıklayabilirse memnun olurum. Ayrıca amacım telefonun içindeki kişisel verilerim yani fotoğraflar uygulamalar vs. silinmeden şu anki sürümden 12.5 sürümüne güncellemek.

Bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum sağlıklı günler dilerim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
kad,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla: Çözüm

kad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
kad,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim ilk amacım telefonun içerisindeki verileri silmeden güncellemekti fakat o konuda başarısız oldum maalesef. Temiz kurulum yaptım ve istediğim rom şu anda kuruldu allahtan yedek aldığım için sorun olmadı. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Şimdi root için TWRP'den Magiski kurup Dalvik ve Önbelleği temizledikten sonra yeniden başlatmam yeterli mi? Şu adımları biraz detaylandırırsanız sevinirim anlayamadığım yerler olabiliyor. :)

*IMEI silinmedi bu arada.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
kad, Tamam,önce magisk apk'yi yükleyin kurulumu tamamlayın sonra twrp den magiski yükleyin...

Oyla:
Üst Alt