- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 4
Peki hocam çok teşekkür ederim.Bu özellik bize MIUI 12 ile geldi. MIUI 11'de işe yaramaz.
Peki hocam çok teşekkür ederim.Bu özellik bize MIUI 12 ile geldi. MIUI 11'de işe yaramaz.
Onun için Office gibi tamamen beyaz olan bir uygulamaya girin, sonrasında çıkınca düzeliyor. MIUI böyle bol görsel buglı hocam. Misal arada kontrol merkezini indirince yukarıdaki saat, pil, wifi ve şebeke ikonları kayboluyor. Bu da onun gibi bir bug işte.Bende herşey okey ama paneli bı çekiyom yukardan bar gidiyor.
Hocam arasıra ekran yanıp sönmeye basladi birde paneldeki bahsettiğiniz bug bu olmasınOnun için Office gibi tamamen beyaz olan bir uygulamaya girin, sonrasında çıkınca düzeliyor. MIUI böyle bol görsel buglı hocam. Misal arada kontrol merkezini indirince yukarıdaki saat, pil, wifi ve şebeke ikonları kayboluyor. Bu da onun gibi bir bug işte.
Evet, işte kontrol merkezi inince yukarıda görünen simgeler kayboluyor. Normalde yeniden başlatıyordum cihazı ama sonra temalardan durum çubuğu kısmını yeniden uygulayınca düzenlediğini fark ettim.Hocam arasıra ekran yanıp sönmeye basladi birde paneldeki bahsettiğiniz bug bu olmasınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Olur hocam.. Resmi rom için soruyorsanız denemeyin.. Çünkü ben hiç denemedim isterseniz yapın, karar sizin.. Mt manager yöntemi en temiz yolu bana göre.Hindistan MIUI12.02 romda olur mu alt bar
sistem dosyasını değiştirdiğiniz için cihaz bootlop olurHindistan MIUI12.02 romda olur mu alt bar
Resmi romlarda geçersiz mi bu durum hocam? Eğer öyleyse sıkıntı.. Yazık değil mi onları kullananlarasistem dosyasını değiştirdiğiniz için cihaz bootlop olur