Soru Xiaomi.Eu Betadan Xiaomi.Eu Stabile Geçiş

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Arkadaşlar Xiaomi.Eu Betadan Xiaomi.Eu Stabile nasıl geçerim. Geçerken Cihaz Birick Olur mu ? Stabilde Xiaomi.Eu düzenlemeleri Mevcut mu ?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Yok Zaten Veriler Pcde yedekledim. Hepsini Wipeledim Ama Dediğim Sıkıntılar Var.
Wİ-Fİ sorununu dediğim gibi çözebilirsiniz ama Kilit ekranı için maalesef bir fikrim yok... belki temiz bir kurulum tekrardan.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
hayır hocam "integral storage" bölümü telefonun kendi hafızası benim dediğim "hafıza kartı" olarak da bilinen "SD Card" gerçi Mİ 8'de "SD Card" slotu var mı bilmiyorum ama peşinen uyarıyı yaptım ki veri kaybetmesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir telefondan/bilgisayardan şifresiz olarak hotspot açın ona bağlanın sonra klavye açılacak, kilit ekranı konusun bilmiyorum EU romda sadece 10 dakika durabilmiştim.
Hocam yine yanlış bi bilgi var burda.senin dediğin gibi olursa arkadaş telin hafızasını da silecek,ne rewmi kalacak ne videosu ne şarkısı türküsü.bütün dosyaları gidecek integral storage yi silince.senin dediğini yapacağına format data yapsın daha iyi o zaman?konu sahibi arkadaş wipe advanted wipe ye girince cache,dalvik cache,system,data...bunları işaretleyip wipe yapınca temiz bi kurulum yapmış oluyorsun hemde hiçbir dosyanı kaybetmeden

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam yine yanlış bi bilgi var burda.senin dediğin gibi olursa arkadaş telin hafızasını da silecek,ne rewmi kalacak ne videosu ne şarkısı türküsü.bütün dosyaları gidecek integral storage yi silince.senin dediğini yapacağına format data yapsın daha iyi o zaman?konu sahibi arkadaş wipe advanted wipe ye girince cache,dalvik cache,system,data...bunları işaretleyip wipe yapınca temiz bi kurulum yapmış oluyorsun hemde hiçbir dosyanı kaybetmeden
Hocam yanlış bilgi yok bana göre temiz kurulum budur size göre sizin dediğinizdir burada tercih meselesi var.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Şuan Yükledim, Ama Büyük Sıkıntılar Var İlk Olarak

Wifi Şifresi İstiyor Klavye Yok

İkinci Olarak,

Ekran Kilidin Açıyorum Tekrar Ekran Kilidi Geliyor Kuruluma Geçemiyorum Kısır Döngü Var.
Hocam sakin ol.orda iki seçenek var.klavye açılan yere girip wifi şifreni yaz ama enter lama.wifi şifreni yaz ve kopyala.sonra klavye açılmayan yere yani şifre istenen yere gir ve kopyaladığın şifreyi oraya yapıştır enter la.wifiye bağlanacaksın

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Oyla:

procodertr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
MI 13
Meslek
Yazılımcı
Konular
23
Hocam sakin ol.orda iki seçenek var.klavye açılan yere girip wifi şifreni yaz ama enter lama.wifi şifreni yaz ve kopyala.sonra klavye açılmayan yere yani şifre istenen yere gir ve kopyaladığın şifreyi oraya yapıştır enter la.wifiye bağlanacaksın
Hocam Kopyalama Yapmıyor Denedim.

Ben MIUIPRO 8.9.13 kullanıyorum.

Siz romu

Buradan

veya

buradan

İndirdiniz değil mi ?
Evet Resmi Sitesinden İndirdim.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

Tamam o halde ROM dosyasında problem yoktur benim dediğimi deneyin ama öncelik olarak ozgrcvdr dediğini deneyin o daha kolay bir yöntem öyle atlatabilirseniz daha iyi olur.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam yanlış bilgi yok bana göre temiz kurulum budur size göre sizin dediğinizdir burada tercih meselesi var.
Hocam temiz kurulum format data dır.telde ne var ne yok süpürür ve tertemiz bi kurulum olur.insanlar hiçbir dosyasını kaybetmeden de temiz kurulum yapabilirler.bunun için de 4 wipe yapmaları yeter (integral storage hariç).kimse yeni rom kurarken resmini videosunu şarkısını silmek istemez...

YapmamasI imkansız hocam

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam temiz kurulum format data dır.telde ne var ne yok süpürür ve tertemiz bi kurulum olur.insanlar hiçbir dosyasını kaybetmeden de temiz kurulum yapabilirler.bunun için de 4 wipe yapmaları yeter (integral storage hariç).kimse yeni rom kurarken resmini videosunu şarkısını silmek istemez...

YapmamasI imkansız hocam
Hocam yukarıda da dediğim gibi "TERCİH" farkı işte.

Oyla:
Üst Alt