Redmi 7 ye uygun olanı bulamadım redmi note 7 var redmi 7 yok görünmüyor 9.10.10 surumune kadar baktım görünmüyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan bakabilirsiniz
O zaman hocam başka bi roma bakalım istersenizRedmi 7 ye uygun olanı bulamadım redmi note 7 var redmi 7 yok görünmüyor 9.10.10 surumune kadar baktım görünmüyor
Mi room ve Revolution OS önerebilirimMIUI 11 en son her hafta güncelleme alan bir rom var mı güzel sıkıntısız
Hocam sana eu beta 9.10.31 yüklemeni öneririm gayet akıcı ve hatasız çalışıyor buradan indirebilirsin MIUI 11 - Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.10.31_Kararlı 11.0.3.0 Rom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tema merakın var ise ios tercihimdir sade daha hoş görüntüye sahip olmak istiyorsan Tema - İos x Tema bu temayı indirebilirsin öneririm sadece tuş takımı ve mesajlaşma kıskı hoşuma gitmedi varsayılana çevirdim
Redmi note 7 nin yüklesem bir sıkıntı olur mu ? Yukarda verdiğiniz link note 7 deDevransahinx Arkadaş Redmi 7 için istiyor hocam o cihaz içinde rom geliştirmeleri kısıtlı biraz
sem71 Xiaomi.eu nun hali hazırda çalışması var Redmi 7 için Eu stable olarak. Eğer Eu Stable isterseniz diye linkini bırakıyorum Beta ne yazık ki mevcut değil.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu arada sizin cihazınızın kod adı Oneclite rom aramalarını bu kod adıyla yaparsanız daha fazla sonuç ve paylaşım çıkar karşınıza, AOSP tabanlı düşünürseniz de cihazınız için AOSP Extended rom bulunuyor onada bakabilirsiniz.
Telefon bricik olur diye biliyorum hocam yüklemeyinizRedmi note 7 nin yüklesem bir sıkıntı olur mu ? Yukarda verdiğiniz link note 7 de