İnternet açıksa normal. Açık değilse bir sıkıntı var. Çünkü Internet arka plan sekronize felaket şarj yer. İnternete bağlı bir sürü uygulama varGece şarjı fullüom sabah %80 kalıor çok fena şarj yiyor rom
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman sana global beta öneririm. Benim cihaz mi 6 performans ve pilden çok memnunum 1 aydır kullanıyorum. Her hafta kendi güncelleme alıyor. Ha bildirim filan ufak tefek hatalar var ama çok önemsemiyorum zaten güncelleme geliyor düzeltirler.Net kapalı yaw
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çözümü nasıl anlatabilirmisin kardeşimSorunu buldum TWRP sürümünden kaynaklanıyormuş düzeldi şua an ...
Aynı romu geçen hafta bende kullandım, en ufak bir sorun yoktu...bence sizin cihazda var bir problem....başka rom deneyin, bakalım ne olacakİyi akşamlar herke...
Dün v2 versiyonunu kurdum. İki gün kullandım az önce Şarjı %35 filandı ama nedense birden kapandı. Neden olabilir acaba? Romda mı bi sıkıntı var telde mi?
Aynı romu geçen hafta bende kullandım, en ufak bir sorun yoktu...bence sizin cihazda var bir problem....başka rom deneyin, bakalım ne olacak
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk