Rom Xiaomi.Eu 14.0.6 A13

bbma

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış mutlu
Cihazım
Mi5x
Konular
5
Kablolu kulaklık sorunu devam ediyor mu?

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Link güncelleyebilecek olan varsa harika olur. Teşekkürler. Samsung Watch 6 lanetinin bir türlü konumunu alma sorununu çözecek sürüm bulamadım.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
Link güncelleyebilecek olan varsa harika olur. Teşekkürler. Samsung Watch 6 lanetinin bir türlü konumunu alma sorununu çözecek sürüm bulamadım.
Akşama bağlantı eklerim hocam. Gereken rom bunun olması gerek tam olarak emin değilim bir deneyin isterseniz. rido_knight

Edit:

Son düzenleme:

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Akşama bağlantı eklerim hocam. Gereken rom bunun olması gerek tam olarak emin değilim bir deneyin isterseniz. rido_knight

Edit:

Hocam beni delirtti Samsung watch 6 konum alırken hop uygulama crashi alıyordum. Uygulama bozuk diyecektim ama şu an hatırlamadığım bir xiaomi.eu yüklü poco X3 nfcde bir sorun olmayınca sorun romda diyerek aospleri eleyerek MIUI arayıp durdum. 14.0.9 nitro olan sürümde çalıştı sadece. V2de bile çalışmadı. Böyle saçma bir şey nasıl olabilir anlamış değilim. Kaç kere cihaz sıfırlayıp saat kurulumu yaptım bilemiyorum.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
Hocam beni delirtti Samsung watch 6 konum alırken hop uygulama crashi alıyordum. Uygulama bozuk diyecektim ama şu an hatırlamadığım bir xiaomi.eu yüklü poco X3 nfcde bir sorun olmayınca sorun romda diyerek aospleri eleyerek MIUI arayıp durdum. 14.0.9 nitro olan sürümde çalıştı sadece. V2de bile çalışmadı. Böyle saçma bir şey nasıl olabilir anlamış değilim. Kaç kere cihaz sıfırlayıp saat kurulumu yaptım bilemiyorum.
Bende de mi bant 7 var ve bazı romlarda nedendir bilinmez sadece arama bildirimi çalışmıyor onun dışında sorunsuz kullandım.

mami0101

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
8
Mi 9t ye uyumlumudur hocam?