hocam diğer cihazlar için bir şey söyleyemiyorum miui 12.5 android 11 için yapılmış bir mod. geliştirici mi9se de kararlı diğer cihazlarda hatalar olabilir demiş telegram kanalında. deneyebilirsiniz. magisk üzerinden kuruluyor olmazsa kaldırırsınız. Ancak bir olumsuzlukta da sorumluluk kabul edemem.hocam note 9s için kursam olur mu __ ?
yada poco x3 için
Bende onun peşindeyim. Varsa çok iyi olurMi 9t için var mı arkadaşlar
Valla denemek için kurdum kardeşim. Ay modu hariç hepsi çalışıyorBende onun peşindeyim. Varsa çok iyi olur
Eyvallah ay modu mühim değil kullanırım ben bunuValla denemek için kurdum kardeşim. Ay modu hariç hepsi çalışıyor
Uzun pozlama açılmadı. İndiriliyor yazısında kaldı. Ayrıca ayarlara girince de uygulamadan atıyor bendeValla denemek için kurdum kardeşim. Ay modu hariç hepsi çalışıyor
Düşmedi henüz.Film efekti ve karikatür özellikleri anxcameraya düştü mü bilen var mıdır ?
ben kurdum olmadi haberiniz olsun. eu 12.5 port rom kullaniyorum ve bu modu yukleyip denedim kamera acilmiyor yuklemeyi dusunen note 9s kullanicilarinin bilgisinehocam note 9s için kursam olur mu __ ?
yada poco x3 için