MIUI'a ağır geldi muhtemelen çünkü animasyon bile sayılmayacak hızlandırılmış efektler otomatikmen 1x'de gelmesine rağmen kasıyor ve yırtma yapıyor.Bunları düşünemiyorum.İlk yayınlanan 20.2.20 sürümünde vardı bu animasyonlar fakat çok kastığı için yeni çıkan v2 sürümünde kaldırdılar, daha stabil hale getirip vereceklerdir
miuipro 20.1.16 da var kullandım gayet güzel özellikGelecek mi bu özellik kesin? Çok şık duruyor
MiuiPro da gram hata yok o alttaki şeydeMIUI'a ağır geldi muhtemelen çünkü animasyon bile sayılmayacak hızlandırılmış efektler otomatikmen 1x'de gelmesine rağmen kasıyor ve yırtma yapıyor.Bunları düşünemiyorum.
Miuiproda animasyonda var mimiuipro 20.1.16 da var kullandım gayet güzel özellik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MiuiPro da gram hata yok o alttaki şeyde
varMiuiproda animasyonda var mi
Başlatıcı uygulamasını güncelleyip dene bende bir öyle gelmişti öyle gelmezse roma bağlısınNe zaman gelir global stabile bu youtubede izledim anımasyonlar olsun gezınme cubugu olsun iyi olmuş
Nerden güncelleyebılırım en so sürüme ?Başlatıcı uygulamasını güncelleyip dene bende bir öyle gelmişti öyle gelmezse roma bağlısın