Yardım Xiaomi en iyi batarya-kameralı cihazlar

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar mi5 kullanıyorum fakat batarya hiç yeterli değil. Kamerası idare eder ön kamerası gayet iyi. Fiyat olarak çok yukarı çıkmadan hangi telefonu tavsiye edersiniz kamera-batarya olarak? Redmi pro nasıldır? Veya mi5sin batarya performansı daha iyi diye duydum fakat kamerası mi5ten kötü müdür? Optik görüntü sabitleyici mi5ste yok fakat video falan çekmeyeceğim

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Okumadım fakat yardımlarınızı çok gördüm ve sormamanızın sebebini kendinize yettiğinizden dolayı oldugunu düşündüm :) mi max 2 nin boyutu 6.40 inch civarı diye hatırlıyorum. Fazla büyük değilmi sizce de
Bana göre ideal boyutta 6.44 inch

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Bu arada lg g5te seçenekler arasında

g5 güzel cihaz fakat ghost screen ve batarya yerinin gevşemesi gibi sorunları var

mi max 1 veya mi max 2 de olabilir ikiside hoş cihazlar veya biraz daha bekleyin mi 5x geliyor kamera donanımı mi 6 ile birebir aynı anakartı da mi max 2 ile aynı ekran boyutu da tam size göre

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
g5 güzel cihaz fakat ghost screen ve batarya yerinin gevşemesi gibi sorunları var

mi max 1 veya mi max 2 de olabilir ikiside hoş cihazlar veya biraz daha bekleyin mi 5x geliyor kamera donanımı mi 6 ile birebir aynı anakartı da mi max 2 ile aynı ekran boyutu da tam size göre
Teşekkürler tavsiye için. Uygun fiyata mi5s plus buldum. Kamera ve batarya performansı nasıldır? Yani gündüz çekimleri yeterli benim için ama kapalı alanda yapay ışık altında berbat diyebilirim. Batarya olarak 6 saat ekran süresi alsam yeter bana

Oyla:

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Teşekkürler tavsiye için. Uygun fiyata mi5s plus buldum. Kamera ve batarya performansı nasıldır? Yani gündüz çekimleri yeterli benim için ama kapalı alanda yapay ışık altında berbat diyebilirim. Batarya olarak 6 saat ekran süresi alsam yeter bana

6 saat zor ama batarya diyor iseniz Redmi Note 4X her türlü her romda alırsınız veya Mi5 Lineage rom şuan ki bütçeniz ile

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
6 saat zor ama batarya diyor iseniz Redmi Note 4X her türlü her romda alırsınız veya Mi5 Lineage rom şuan ki bütçeniz ile
Şuan mi5 kullanıyorum mutsuz eden tek yönü gece ve yapay ışıkta kamerası. Açık havada ıphone 6sten daha iyi çekiyor ön ve arka kameram ama kapalı bir alanda yapay ışıkta hiç tatmin edici değil

Oyla:

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Şuan mi5 kullanıyorum mutsuz eden tek yönü gece ve yapay ışıkta kamerası. Açık havada ıphone 6sten daha iyi çekiyor ön ve arka kameram ama kapalı bir alanda yapay ışıkta hiç tatmin edici değil

Lumia 950 XL ve Samsung Galaxy S7 den sonrası yalan yapay ışık için diyorum

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Lumia 950 XL ve Samsung Galaxy S7 den sonrası yalan yapay ışık için diyorum
Lg g4 bu kadar kötü gelmemişti yapay ışıkta mi5 üzdü nedense. Şuan mi5s buldum siyah renk baya bir ucuz onu almayı düşünüyorum hem değişiklik olsun hem denemiş olurum :)

Oyla:
Üst Alt