Yardım Xiaomi en iyi batarya-kameralı cihazlar

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar mi5 kullanıyorum fakat batarya hiç yeterli değil. Kamerası idare eder ön kamerası gayet iyi. Fiyat olarak çok yukarı çıkmadan hangi telefonu tavsiye edersiniz kamera-batarya olarak? Redmi pro nasıldır? Veya mi5sin batarya performansı daha iyi diye duydum fakat kamerası mi5ten kötü müdür? Optik görüntü sabitleyici mi5ste yok fakat video falan çekmeyeceğim

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar mi5 kullanıyorum fakat batarya hiç yeterli değil. Kamerası idare eder ön kamerası gayet iyi. Fiyat olarak çok yukarı çıkmadan hangi telefonu tavsiye edersiniz kamera-batarya olarak? Redmi pro nasıldır? Veya mi5sin batarya performansı daha iyi diye duydum fakat kamerası mi5ten kötü müdür? Optik görüntü sabitleyici mi5ste yok fakat video falan çekmeyeceğim

Mİ MAX 2 veya Mi6 veyaa (Lineage os yada Global developer rom) kurun cihaza keyfinize bakın

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mİ MAX 2 veya Mi6 veyaa (Lineage os yada Global developer rom) kurun cihaza keyfinize bakın
Malesef mi6 ve mi max 2 için bütçem yok. Mi5imde ghost screen var ve deli ediyor ekranı eeğiş

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Oyla:

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Malesef mi6 ve mi max 2 için bütçem yok. Mi5imde ghost screen var ve deli ediyor ekranı eeğiş

işte ekranı değiş lineage os felan yükle pil konusunda efsane çünkü ama kamera biraz geride kaldığı için ben global stabildeyim 8.2.2 pil idare eder

çünkü redmi pro demişsin onun için yanlış hatırlamıyorsam global rom yok sıkıntı yaşarsın

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
işte ekranı değiş lineage os felan yükle pil konusunda efsane çünkü ama kamera biraz geride kaldığı için ben global stabildeyim 8.2.2 pil idare eder

çünkü redmi pro demişsin onun için yanlış hatırlamıyorsam global rom yok sıkıntı yaşarsın
Anladım teşekkürler bilgilendirme için. Son olarak mi5s nasıl mi5e göre kamera, batarya ve performans olarak 1 tık üstte gibi mi5ten kağıt üstünde. Kullanımda nasıldır? Onunda güncelleme desteği zayıf galiba

Oyla:

Asaf04

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Anladım teşekkürler bilgilendirme için. Son olarak mi5s nasıl mi5e göre kamera, batarya ve performans olarak 1 tık üstte gibi mi5ten kağıt üstünde. Kullanımda nasıldır? Onunda güncelleme desteği zayıf galiba

bir tık üstte felan değil batarya onunda 4-5 saat veriyor ama dediğim gibi lineage os size ilaç

ve haklısınız Mi Max 2 Mi6 Mi5 Redmi Note 3 ve 4x gibi cihazlar güncelleme alıyor daha fazla

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67

Bu arada lg g5te seçenekler arasında

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bu arada lg g5te seçenekler arasında
Xiaomiden vazgeçmeyin bence....en iyisi siz Mi Max 2 alın, asla pişman olmazsınız, dertsiz, tasasız, süper ve muhteşem ötesi bir cihaz...bugüne kadar benim herhangi bir şikayet yazımı veya problem okudunuzmu?

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Xiaomiden vazgeçmeyin bence....en iyisi siz Mi Max 2 alın, asla pişman olmazsınız, dertsiz, tasasız, süper ve muhteşem ötesi bir cihaz...bugüne kadar benim herhangi bir şikayet yazımı veya problem okudunuzmu?
Okumadım fakat yardımlarınızı çok gördüm ve sormamanızın sebebini kendinize yettiğinizden dolayı oldugunu düşündüm :) mi max 2 nin boyutu 6.40 inch civarı diye hatırlıyorum. Fazla büyük değilmi sizce de

Oyla:
Üst Alt