Haber Xiaomi Elektrikli Otomobile Yatırım Yaptı.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çinli elektrikli araç üreticisi Xpeng Motors, Xiaomi'nin 400 milyon $ 'dan fazla finansal yatırım yapıldığını açıkladı. Xpeng Motors, Xiaomi'nin yaptığı bu stratejik yatırımı, yeni elektrikli sedan modeli Xpeng Motors P7'nin geliştirilmesini fonlamada kullanacak.
Ayrıca Xpeng Motors web sitesinde, Akıllı telefonları araçlara bağlama teknolojilerinin geliştirilmesinde de Xiaomi ile işbirliği yapacaklarını açıkladı.
Xiaomi başkanı Lei Jun ise, her iki şirketin de akıllı araçların araştırılması ve geliştirilmesinde önemli ilerleme kaydetmek istediğini belirterek, Xiaomi'nin Xpeng Motors'a yaptığı yatırımla akıllı ekipman için inovasyonu teşvik etmeyi hedeflediğini belirtti.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Xiaomi geleceğin en büyük firması olacak az kaldı :D

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz her ne kadar konuya seyirci kalsak da, elektirikli araç pazarı 2020-2030 arası çok ciddi atılım ve rekabete sahne olacak.Bu vizyona sahip olanlar, olaya bir yerinden girmeye çalışıyor.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Son gelen güncellemeden sonra şanzımanlarda sıkıntı oldu, amortisörler patladı, baskı balata yandı felan konuları görürüz diye düşünüyorum. Olur mu olur.. 8=)
Ayni konudan her gun acilir... Belki o zamana kadar konu acarken, baslik yazma sirasinda otomatik olarak onceden acilmis konular gosterilir ;)

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Son guncellemeden sonra marş basmiyor lutfen yardim ... :D