Soru Xiaomi downgrade nasıl yapılır

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Merhaba kolay gelsin iyi forumlar. Redmi note 8 pro cihazımda miui12 yüklü miui 11.0.6 ya geçmek istiyorum. Bl kilidi kapalı ama. Nasıl halledebilirim bunu şimdiden teşekkür ederim

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
MİUİ12'den şarj sorunları nedeniyle şu konudaki Rom - Redmi Note 8 Pro - MIUI v10 V10.4.1.0 PGGMIXM - Global Kararlı Rom roma geçmek istiyordum. Downgrade için XiaoMiTool aracını kullandım. MIUI 11 - Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.2.0 PGGEUXM - EEA (Avrupa) Kararlı Rom bu konudaki romu görüyordu ama neyaparsa yapayım benim kurmak istediğimi görmüyordu. Belki 2 sürüm birden düşmüyordur diye önce 11.0.2y, kurdum sonra tekrar denedim, yine olmadı. En son aklıma uzantıyı kontrol etmek geldi. Baktım ki linkten indirdiğim dosyanın uzantısı .gz şeklinde. Gördüğü romların uzantısı ise .tgz 10.4 .1sürümünün dosya uzantısını değiştirdim ve sorunsuz şekilde kurulumu yaptım. Şu an sorunsuz şekilde kullanıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar için faydası olacağını düşünüyorum.
fark ettiyseniz sonu tgz hocam yanlış olma ihtimali çok düşük ki biz rom yüklerken sitedeki romları yüklüyoruz daha önce hiç denk gelmemiştim sonu gz ile indiğine tuhaf drunk~~

Oyla:

ozanoguz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi Note8pro
Konular
0
Hocam haklısınız ilginç bir durum ama bilemiyorum, belki de sunucu o şekilde gönderiyor. Ben hiçbir düzenleme yapmadan direk indiği şekliyle denedim, yüklenmedi. Sonra anlattığım düzeltmeyi yaptım oldu.
fark ettiyseniz sonu tgz hocam yanlış olma ihtimali çok düşük ki biz rom yüklerken sitedeki romları yüklüyoruz daha önce hiç denk gelmemiştim sonu gz ile indiğine tuhaf drunk~~

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
MİUİ12'den şarj sorunları nedeniyle şu konudaki Rom - Redmi Note 8 Pro - MIUI v10 V10.4.1.0 PGGMIXM - Global Kararlı Rom roma geçmek istiyordum. Downgrade için XiaoMiTool aracını kullandım. MIUI 11 - Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.2.0 PGGEUXM - EEA (Avrupa) Kararlı Rom bu konudaki romu görüyordu ama neyaparsa yapayım benim kurmak istediğimi görmüyordu. Belki 2 sürüm birden düşmüyordur diye önce 11.0.2y, kurdum sonra tekrar denedim, yine olmadı. En son aklıma uzantıyı kontrol etmek geldi. Baktım ki linkten indirdiğim dosyanın uzantısı .gz şeklinde. Gördüğü romların uzantısı ise .tgz 10.4 .1sürümünün dosya uzantısını değiştirdim ve sorunsuz şekilde kurulumu yaptım. Şu an sorunsuz şekilde kullanıyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar için faydası olacağını düşünüyorum.
İdm ile indirirseniz tgz olan dosyayı .gz uzantısıyla indirir

Oyla:

ozanoguz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi Note8pro
Konular
0
Evet idmanla indirdim. Böylece sorunu anlamış oldum. Teşekkür ederim. :)

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
onu tekrar çıkarınca sorun kalmıyor 7zip kullanabilirsiniz ayrıca winrar yerine
Onu biliyorum hocam sadece sorunun kaynağını belirtmek istedim daha önce başıma gelmişti
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

aynı linki idm den indirmeye çalışınca uzantıyı otomatik olarak .gz olarak algılıyor nedense.

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Onu biliyorum hocam sadece sorunun kaynağını belirtmek istedim daha önce başıma gelmişti
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

aynı linki idm den indirmeye çalışınca uzantıyı otomatik olarak .gz olarak algılıyor nedense.
doğrudur aynısı başıma geldi

Oyla:

Slck68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5
Downgrade yapmadan önce anti rollback kontrolü yapmakta fayda var. Bazı telefonlarda rollback kapalı olabilir sürüm düşürülmez. Yapmadan önce onu kontrol edin forumda konusu var
Rollback versiyon 2 yazıyor sürüm düşürme olabilir mi ?

Oyla:
Üst Alt