Haber Xiaomi Distribitör Aracılığyla Resmen Kazakistan da!

Xiaomi Kazakistanda distribitör lük yoluyla resmi satışlara başlıyor bu kapsamda Xiaomi, AL-Style isimli bir firma ile anlaştı bu firma kazaktistanda resmi distribütör oldu bu anlaşma ile ve satılacak xiaomi telefonlar ise ilk olarak bu kapsamda Xiaomi Redmi3, Xiaomi Redmi 3Note, ve Xiaomi Mi5 ve yakında ikinci etapta ise Xiaomi Mi Max ve Redmi 3s in satılması planlanıyor. Ve bu iş birliği sadece telefon ile kısıtlı değil powerbank, kulaklık, aksiyon kamera, çanta ve evrak çantaları, akıllı terazi, kan basıncı monitörleri, taşınabilir hoparlörler, elektrikli scooter ve diğer cihazlar da satışa sunulacak.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Yok canım, niye eğleneyim. Ayrıca çerçeve mıknatıslı. Güneş gözlüğü de önüne yapışabiliyor, şirkette unuttuğum için onunla çekemedim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam güle güle kullan ne diyim :)

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Bakalım Ruslar bu konuya ne diyecekler? Onlar da bizim gibi 2 senedir Xiaomi'nin verdiği sözü tutmasını bekliyorlar.
Yalnız burada birşey dikkatimi çekti. Girdiği tüm ülkelere Mi4i ile giren Xiaomi buraya Mi4i'yi sok(a)mamış. Distribütör dişli bir firma sanırım. :D
Bu arada bir göz attım. Firma oldukça ünlü markaların distribütörlüğünü yapıyor. Asus, Western Digital, Cooler Master, gibi. Hatta bizim Mutlusan bile var.

Hayır coşmaz. Çin'de de vergiler var. Oradaki fiyatların içinde bu vergiler ve firmaların karları da bulunuyor. Arada sadece vergi farkı olur ki bu da %30'ları geçmemesi gerekir. Yani şu anda orada 1000TL'ye alınan bir telefonun burada resmi olarak 1300'ü geçmemesi gerekir.

Hocam ne oldu şimdi bu N11'deki "Xiaomi Türkiye" konusu? Xiaomi tarafından teyit edildi mi?

32GB Mi5'in fiyatı Çin'de 1799 yuan'a (272$) indirildi bu arada. 200 yuanlık indirim her model için geçerli.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam ne oldu şimdi bu N11'deki "Xiaomi Türkiye" konusu? Xiaomi tarafından teyit edildi mi?

32GB Mi5'in fiyatı Çin'de 1799 yuan'a (272$) indirildi bu arada. 200 yuanlık indirim her model için geçerli.
Henüz bir haber yok. cantara yanıt alamazsa Hugo Barra ile konuşacaktı. Şu anda kendisi tatilde.

Üst Alt