Sohbet Xiaomi Discord Sunucusu Açılabilinir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aknozsoy57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın Özsoy
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
IT Dİzayn Etiket
Konular
15
Xiaomi kullananlar için yardımlaşma hızlı cevap alabilmek için Discord sunucusu açabilirsek kaç kişi katılabilir? Gelen olur mu ,izin varmı dır ?

boranarikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Boran ARIKCI
Cihazım
Mi 9T 6/128
Konular
7
Ben de katılıyorum. Sunucu açmamıza izin verilirse ben de destek ekibinde olmayı düşünüyorum.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
En güzeli telefon numaralarınızı yazın, sorunu olan arasın, siz de sorunları çözün. Eğer amaç hız ise, bundan daha hızlı bir yöntem olamaz herhalde.
Forum ile sohbet tarzındaki diğer platformlar çok farklı. Forumlarda kalıcı yani daha sonra da yararlanılabilecek konular olur. Aynı sorunu yaşayabilecek kişiler için, foruma geldiklerinde sorularının cevaplarını zaten verilmiş şekilde bulmaları için çalışılır. İsteyen istediği zaman bu konulara ulaşabilir. Ellerinin altında bir bilgi kaynağı olur.
Forum dışı platformlarda sadece o anlık ve sadece o kişiye bir yardım yapılabilir.
Bu arada Discord nedir tam da bilmiyorum. Forum gibi birşey ise zaten burada hazır olarak duruyor forumumuz. Yukarıda anlattığım gibi bir yer ise onun cevabı da yukarda zaten.

boranarikci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Boran ARIKCI
Cihazım
Mi 9T 6/128
Konular
7
En güzeli telefon numaralarınızı yazın, sorunu olan arasın, siz de sorunları çözün. Eğer amaç hız ise, bundan daha hızlı bir yöntem olamaz herhalde.
Forum ile sohbet tarzındaki diğer platformlar çok farklı. Forumlarda kalıcı yani daha sonra da yararlanılabilecek konular olur. Aynı sorunu yaşayabilecek kişiler için, foruma geldiklerinde sorularının cevaplarını zaten verilmiş şekilde bulmaları için çalışılır. İsteyen istediği zaman bu konulara ulaşabilir. Ellerinin altında bir bilgi kaynağı olur.
Forum dışı platformlarda sadece o anlık ve sadece o kişiye bir yardım yapılabilir.
Bu arada Discord nedir tam da bilmiyorum. Forum gibi birşey ise zaten burada hazır olarak duruyor forumumuz. Yukarıda anlattığım gibi bir yer ise onun cevabı da yukarda zaten.
Discord ts3 gibi bir iletişim programı. Ayrıca orada da konular silinmeyecek. İnsanlar kendi numaralarını paylaşmak istemeyebilir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Discord ts3 gibi bir iletişim programı. Ayrıca orada da konular silinmeyecek. İnsanlar kendi numaralarını paylaşmak istemeyebilir.
Tamam işte yukarıda yazdım. Eğer konular sabit kalabiliyor ise, öncelikle bu konuların orada açılması gerekiyor. Burada binlerce konu açılmış zaten. Niçin ayrıca yeni bir zahmete gireceksiniz? Sizin ekstra olarak yük altına girip 9 yıllık birikim ile hazırlanmış konuları yeniden tek tek açmak sizce doğru birşey mi?
Başka ne gibi özellikleri var, buradan faklı olarak?

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Discord sesli iletişim uygulamasıdır. Bu uygulama ile arkadaşlarınızı ekleyerek, internet üzerinden kolay bir şekilde iletişim sağlanabiliniyor. Uygulamanın güzel yanlarından biri tamamen ücretsiz olmasıdır.Ek Özellikleri ayarları barındıran ayrı ücretli bir paketi de var. Hareketli avatarlar gıf vs kullanabiliyorsunuz. Kendinize ait kanal oluşturabiliyor ve kanalınızı da ücret ödemeden açabiliyorsunuz. Bilgisayarda, Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda da kullanılabilmektedir.
Sayın chatin_62 hocama katılmak ile birlikte, Böylesine içeriğe, bilgiye, yönetim ekibi ve yardımlaşma içgüdüsü ile hareket eden üye sayısı 100 bini aşmış, herzaman elinizin altında olan bir forumdan feragat etmek enterasan geliyor.

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Bilmem ne dersiniz ama bence gayet mantıklı discord, en azından arada yayına girip beyler müsait olan var mı game turbo nereden kapatılıyor? Gibi küçük sorular için konu açmaya gerek kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt