- Adım
- Yaser
- Cihazım
- Xiaomi not 11
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 13.0.3
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi Not 11E
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese merhabalar bir konuda destek istiyorum sizlerden pek bir bilgi sahibi değilim eski telefonum not 8 di 11 e gectim ve miui surumune giremiyorum uzerine tıkladığımiz zaman normalde girer ve gunceleme var yok yada manuel gunceleme yapariz ama suanki telefonumda tıklasam bile hicbir tepki yok giremiyorum.
Ve diyer sorunum telefon tamamen Türkçe olmasina ramen kontrol paneli ingilizce telefon tamamen güncel hersey olarak ama neden bu 2 hata var bilmiyorum çözümü varsa soylermisiniz lütfen
Ve diyer sorunum telefon tamamen Türkçe olmasina ramen kontrol paneli ingilizce telefon tamamen güncel hersey olarak ama neden bu 2 hata var bilmiyorum çözümü varsa soylermisiniz lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlara ek olarak şöyle bir sey var ben bu telefonu 0 olarak aldim bu ne bilmiyorum bunuda bilen varsa açıklayabilir mi?Herkese merhabalar bir konuda destek istiyorum sizlerden pek bir bilgi sahibi değilim eski telefonum not 8 di 11 e gectim ve miui surumune giremiyorum uzerine tıkladığımiz zaman normalde girer ve gunceleme var yok yada manuel gunceleme yapariz ama suanki telefonumda tıklasam bile hicbir tepki yok giremiyorum.
Ve diyer sorunum telefon tamamen Türkçe olmasina ramen kontrol paneli ingilizce telefon tamamen güncel hersey olarak ama neden bu 2 hata var bilmiyorum çözümü varsa soylermisiniz lütfen![]()