Yardım Xiaomi Depolama Sorunu

AET_95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Mİ9T
Konular
8
İyi günler arkadaşlar. Son bir kaç gündür böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Neredeyse 10 GB lık dosya silmeme rağmen hafıza yeniden doluyor. Ben uygulama sildikçe diğer dosyalarda daha çok dosya oluşuyor. Xiaomi nin kendi dosya yöneticisi programı ile File Manager Plus programını denedim ama diğer dosyaların ne olduğunu gösteremediler. Yani 41 GB lık dosyanın ne olduğu belli değil. Bu sorunu format dışında nasıl düzeltebilirim?

Ekli dosyalar

• IMG_20200904_120032.jpg
    IMG_20200904_120032.jpg
    167,1 KB · Görüntüleme: 89

AET_95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Mİ9T
Konular
8
Mümkün ise cihazınıza hard reset atın tabi öncesinde dosyalarını yedeklemeyi unutmayın..
Hocam format atmayı düşünmüştüm ama uğraşmak istemedim :). Belki bir çözüm yolu vardır diye düşünüp buraya konu açtım ama bu gidişle tek çare dediğiniz gibi format gibi duruyor.

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
9
telegram kullanıyorsanız veya kullandıysanız büyük ihtimal onun medya dosyaları kalmıştır

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Herşeyi fazla fazla düşsek yinw 16-20 gb açıkta kalıyor. Siz en iyisi diğer arkadaşında önerdiği üzere bir format atın. Temiz bir sayfa açalım haha--

Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Büyük GBli Uygulamalar var Real Racing 3, vb..

Oyla:

AET_95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Mİ9T
Konular
8
Büyük GBli Uygulamalar var Real Racing 3, vb..
Kendi telefonumda ne olduğunu mu bilmeyecem :D. Onlar olsa zaten ilk işim onları silmek olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyi fazla fazla düşsek yinw 16-20 gb açıkta kalıyor. Siz en iyisi diğer arkadaşında önerdiği üzere bir format atın. Temiz bir sayfa açalım haha--
Hazırlıklara başladım zaten hocam. Şimdi baktım 1 GB yer kalmış kendi kendine hafızası doluyor. Aklıma tek gelen şey telefona bir şekilde virüs girdiği. Yoksa niye kendiliğinden hafızası artsın?

Son düzenleme:
Oyla:

AET_95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Mİ9T
Konular
8
Tekrardan merhabalar. Dün akşam bütün yedeklemeleri yaptıktan sonra nasıl olduysa diğer dosyalar bölümünden 30 GB lık alan silindi. Ancak bir müddet bekledikten sonra tekrardan alanın dolmaya başladığını fark ettim. Ayrıca telefon da hafızanın dolmaya başlamasından beri donmalar ve kasmalar oluyordu. Bunun üzerine chnekn hocamın da dediği gibi temiz bir başlangıç yaptım. :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-05-13-37-11-492_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    Screenshot_2020-09-05-13-37-11-492_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    100,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Oyla:

ahmeetkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam sırf bu problem için kayit oldum.
Çözümü hemen soyluyorum.
Dosya yoneticisinden MİUİ klasorune girip backup icinde allbackup klasorunu silin. Merak etmeyin bir sonra ki gun tekrar yedekleme yapacak. Ayda bir bu klasoru silerseniz sorununuz kalmaz.

Oyla:

AET_95

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Mİ9T
Konular
8
Hocam sırf bu problem için kayit oldum.
Çözümü hemen soyluyorum.
Dosya yoneticisinden MİUİ klasorune girip backup icinde allbackup klasorunu silin. Merak etmeyin bir sonra ki gun tekrar yedekleme yapacak. Ayda bir bu klasoru silerseniz sorununuz kalmaz.
Hocam cevabınız için teşekkür ederim ancak bende böyle bir klasör yok. Belki sürüm ve telefon farkından dolayı göremiyor olabilirim.
Ben MI9T telefonumda MIUI 10.3.11 sürümünü kullanıyorum. Ayrıca MIUI dosyası bende 68 MB görünüyor. Bu arada 9.2 GB lık diğer dosyalar görünüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ahmeetkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam dilersen özel mesajatarsan yardimci olabilirim seve seve bir elin nesi var iki elin sesi var demisler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cevabınız için teşekkür ederim ancak bende böyle bir klasör yok. Belki sürüm ve telefon farkından dolayı göremiyor olabilirim.
Ben MI9T telefonumda MIUI 10.3.11 sürümünü kullanıyorum. Ayrıca MIUI dosyası bende 68 MB görünüyor. Bu arada 9.2 GB lık diğer dosyalar görünüyor.
Hocam dilersen özel mesajatarsan yardimci olabilirim seve seve bir elin nesi var iki elin sesi var demisler

Oyla:
Üst Alt