Rom Xiaomi den sıkıldım

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Xiaomi sayesinde rahat telefon kullanamaz oldum. Hiçbir romda sabit kalamıyorum ki. Ama şüphesizki xiaomi olmassa root rom işlerinde kendimi geliştiremezdim.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Mate 9 hala guncelleme aliyor. Ayda 1 kere falan guvenlik guncellemeleri geliyor. Bir kac ayda bir falan da ufak tefek duzeltmeler geliyor. Android 8 den 9 a da gecis yapti (reset atilmamasina ragmen sorunsuz calisiyor) Rom stabil zaten
Dusuk model bir huawei guncelleme almiyorsa bilmem... Bir de root yapinca guncelleme almiyor olabilir
Mate 9 dan bahsediyordum hocam benim kullandığım zamanlar nadir güncelleme alırdı. Ha yazılımı stabil mi stabil zaten güncelleme ihtiyacı duyulmuyor o ayrı konu. Hala özlediğim bir cihaz. Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz şu and?

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Mate 9 dan bahsediyordum hocam benim kullandığım zamanlar nadir güncelleme alırdı. Ha yazılımı stabil mi stabil zaten güncelleme ihtiyacı duyulmuyor o ayrı konu. Hala özlediğim bir cihaz. Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz şu and?
Benim eşim kullaniyor. Guncelleme geldikce bana soyluyor. Kac saat ekran suresi aldigini tam bilmiyorum ama kullanima gore 2-3 gunu cikariyor.
Kullanim sekli olarak normal telefon gorusmeleri, whatsapp, sosyal medya ve miband3 surekli bluetooth ile bagli. Simdi baktim. Hafta sonu fazla kullanim olmadan, 2gun once sarj edilmis 4bucuk saat ekran suresi var ve kalan sarj yuzde 7

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Benim eşim kullaniyor. Guncelleme geldikce bana soyluyor. Kac saat ekran suresi aldigini tam bilmiyorum ama kullanima gore 2-3 gunu cikariyor.
Kullanim sekli olarak normal telefon gorusmeleri, whatsapp, sosyal medya ve miband3 surekli bluetooth ile bagli. Simdi baktim. Hafta sonu fazla kullanim olmadan, 2gun once sarj edilmis 4bucuk saat ekran suresi var ve kalan sarj yuzde 7
Teşekkürler bilgiler için. Dediğim gibi çok özlediğim bir cihaz mate 9. Mi max 2 ile aynı ikinci el fiyatları. İkinci el piyasasında tercih edilecek bir model aslında.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Teşekkürler bilgiler için. Dediğim gibi çok özlediğim bir cihaz mate 9. Mi max 2 ile aynı ikinci el fiyatları. İkinci el piyasasında tercih edilecek bir model aslında.
Ben root rom islerine girmeyecegimi bilsem coktan el koymustum mate 9 a :) ya da kendime bir ikinci el satin alirdim. Ben oneplusone ile devam :D

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Ben root rom islerine girmeyecegimi bilsem coktan el koymustum mate 9 a :) ya da kendime bir ikinci el satin alirdim. Ben oneplusone ile devam :D
Mate 9 ve rom işleri kesinlikle uzak durmalı hocam.
Ben tam geçen sene bu zamanlar mate 9 sahibi idim. Bir kere brick etmiştim tam 45 gün sürdü cihazı açmam. O kadar karışık bir sistem olamaz. Neler neler denedim. Çinden yorumlardan yardım istedim vs.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Mate 9 ve rom işleri kesinlikle uzak durmalı hocam.
Ben tam geçen sene bu zamanlar mate 9 sahibi idim. Bir kere brick etmiştim tam 45 gün sürdü cihazı açmam. O kadar karışık bir sistem olamaz. Neler neler denedim. Çinden yorumlardan yardım istedim vs.
Tam da bu nedenlerle huaweiye gecis yapmiyorum. Bootloader kilidi sıkıntılı. Fazla rom cikmiyor. Lineageos huawei icin rom cikarmiyor. Rom islerinde en rahat telefonlar oneplus ve xiaomi

Ferdikurjdh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
2
Arkadaşlar bende mi 8 se var mobil veriden uygulama indiremiyorum

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Yeter artık ya hiç güncelleme geldiği yok
Hayvan gibi si yapiyolar ya der gibi girmisiniz konuya.
O yuzden bisey yazmaya gerek yok k:)

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hsnksy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi8 se
Meslek
Öğretmen
Konular
13
güncelleme neden bu kadar önemli ki?

sorunsuz çalışıyorsa bozma

ben 3 sene güncelleme alamdan 5c kullandım

illa sıkıldıysanız ve kurcalamak istiyorsanız twrp var modlar var.. romlar var...

Üst Alt