Sohbet Xiaomi' de işler değişmeye mi başladı ?

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
alındığı tarihte o popüler'di bizde ondan mütevellit aldık ama malesef elimizde patladı cihaz :D samsung a35 5g ile yola devam xiaomi defterini kapattım temelli :D
Telefonu kullanırken kullanım hatalarını ve kullanımda telefona gereken özeni göstermediğimizi gözardı etmemeli, oluşan tüm olumsuzlukları sadece ve sadece telefona yıkmazsak soruna daha iyi teşhis koyarız diye düşünüyorum.

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Telefonu kullanırken kullanım hatalarını ve kullanımda telefona gereken özeni göstermediğimizi gözardı etmemeli, oluşan tüm olumsuzlukları sadece ve sadece telefona yıkmazsak soruna daha iyi teşhis koyarız diye düşünüyorum.
Titiz kullanmama rağmen cihaz kapandı kendiliğinden :D

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Poco x3'ü bende 2 yıl kullandım 3. Yılına girdi sapasağlam ayakta, biraz teknolojik cihazlar şans işi
Bende 2 yıldır poco x3 Pro kullanıyorum. Üstelik 2 adet. İkiside saat gibi çalışıyor. Her açıdan özen göstererek kullanıyorum. Telefonu gerek sistem ve yazılım olarak, gerekse donanımsal açıdan dikkatli kullanıyorum. Hocam şans denilen şey aslında bir rastlantıdır. Her rastlantının ise nedenleri vardır. İşte o nedenleri bilirsek ve ona göre hareket edersek rastlantı rastlantı olmaktan çıkar, bilimsel bir sonuca dönüşür. Etki, tepki gibi...

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Valla imei Change işi biterse kusura bakmasın ben gidip xiaomiye 70-80 bin tl vermem, çoğunluk da benim gibi düşünür eminim. Giderim apple yada samsung alır geçerim. Umarım bu sorun çözülür yoksa işi yaş xiaominin bizim ülkede.

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Bende 2 yıldır poco x3 Pro kullanıyorum. Üstelik 2 adet. İkiside saat gibi çalışıyor. Her açıdan özen göstererek kullanıyorum. Telefonu gerek sistem ve yazılım olarak, gerekse donanımsal açıdan dikkatli kullanıyorum. Hocam şans denilen şey aslında bir rastlantıdır. Her rastlantının ise nedenleri vardır. İşte o nedenleri bilirsek ve ona göre hareket edersek rastlantı rastlantı olmaktan çıkar, bilimsel bir sonuca dönüşür. Etki, tepki gibi...
Hocam Poco x3 Pro cihazında DSU Loader özelliği var mı? Yani ikincil bir GSI rom ekleyebilirmiyiz ana roma dokunmadan?

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Hocam Poco x3 Pro cihazında DSU Loader özelliği var mı? Yani ikincil bir GSI rom ekleyebilirmiyiz ana roma dokunmadan?
İnanın bilmiyorum ama sanmıyorum. Çünkü dsu loader diye bir şeye hiç rastlamadım ama yanılabilirimde.

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
İnanın bilmiyorum ama sanmıyorum. Çünkü dsu loader diye bir şeye hiç rastlamadım ama yanılabilirimde.
O zaman şöyle soraym aynı soruyu: partitionlar içinde /super diye bir partition varsa Dynamic System Updates loader desteği vardır.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Üst Alt