Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

pencizurna

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 13 Pro 5G
Konular
0
Server kaydı açıldı deniyor. Doğruluk payı nedir hocam. Facede yaptım diyenler var.
samsung tarafında açıldı ama xiaomi tarafında birşey yok daha mtk modeller çift sim açık ama qualcomm aylardır kapalı

speddd77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muzaffer
Cihazım
15 ultra xiamio
Konular
0
Selamlar bu direnç işlemi için telefonun kilidi açık olmasımı lazım.Bilginiz varmı 15 ultra

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Selamlar bu direnç işlemi için telefonun kilidi açık olmasımı lazım.Bilginiz varmı 15 ultra
Direnç için kilit gerekmiyor hocam ama server kaydının açılma muhabbetleri var. Biraz daha bekleyin bence

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
18
Arkadaşlar merhaba. Kayıtlarla ilgili bir şey sormak istiyorum.
Şimdi server veya yazılım kaydı için bootloader açılması gerekiyor öncelikle bunu biliyorum. Bir tek dirençte gerekmiyor sanırım.
Sorum şu: kilit açılıp işlem yapıldıktan sonra bootloader tekrar kilitlenebilir mi? Bir sorun oluşur mu?
Teşekkürler.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Arkadaşlar merhaba. Kayıtlarla ilgili bir şey sormak istiyorum.
Şimdi server veya yazılım kaydı için bootloader açılması gerekiyor öncelikle bunu biliyorum. Bir tek dirençte gerekmiyor sanırım.
Sorum şu: kilit açılıp işlem yapıldıktan sonra bootloader tekrar kilitlenebilir mi? Bir sorun oluşur mu?
Teşekkürler.
İmei yöntemine ve modele göre değişen durumlar bunlar. Örnek olarak 15t pro server kayıt kilit kapalı ve sıfırlanmadan olurken yazılım kilit açılarak olur ve açık kalmak zorunda.

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
18
İmei yöntemine ve modele göre değişen durumlar bunlar. Örnek olarak 15t pro server kayıt kilit kapalı ve sıfırlanmadan olurken yazılım kilit açılarak olur ve açık kalmak zorunda.
Peki snapdragon 8 elite gen 5 ve server kaydı için nasıl olur? Kilitleme yapılabilir mi? Poco f8 ultra cihazım

Üst Alt