- Adım
- Toprak Enis
- Cihazım
- Redmi not 8
- Konular
- 31
Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..
Biz boşuna uğraşıyormuşuz o zaman teşekkürler..Evet açabiliyorsunuz ama globalde değil Çin community'de lvl5 olmanız gerekli. Çin community de buradaki gibi değil. Buradaki community aksine moderasyon çok daha profesyonel ve kaliteli. Buradaki community'de elle tutulur konu bulmak dahi zor. Modlar ise sadece beleşçilik yapmak için orada, Çin community'de bir haftada hepsini banlarlardıÇin'de abuk subuk mesaj yazılırsa anında silinir ve ceza verilir. Üstelik Çince yazmanız gerekli. Lvl5 için zaten ıvır zıvır yazarak değil rehber, anlatım, geliştirme vs. yapmanız da lazım. Yani bir Türk için çok çok zor hocam
Diğer yandan yapsanız bile bir hesapla en fazla 3 tane cihaz açabilirsiniz ve her cihazı da değil. Sadece belirli cihazları açabiliyorsunuz. Bazı modeller için bootloader kilidi açma yetkisi olmuyor.
Lv5 gerek yok bölgeyi global yapın giriş yaptıktan bir ay sonra kilid açmaya izin veriyor Hyperos içinEvet açabiliyorsunuz ama globalde değil Çin community'de lvl5 olmanız gerekli. Çin community de buradaki gibi değil. Buradaki community aksine moderasyon çok daha profesyonel ve kaliteli. Buradaki community'de elle tutulur konu bulmak dahi zor. Modlar ise sadece beleşçilik yapmak için orada, Çin community'de bir haftada hepsini banlarlardıÇin'de abuk subuk mesaj yazılırsa anında silinir ve ceza verilir. Üstelik Çince yazmanız gerekli. Lvl5 için zaten ıvır zıvır yazarak değil rehber, anlatım, geliştirme vs. yapmanız da lazım. Yani bir Türk için çok çok zor hocam
Diğer yandan yapsanız bile bir hesapla en fazla 3 tane cihaz açabilirsiniz ve her cihazı da değil. Sadece belirli cihazları açabiliyorsunuz. Bazı modeller için bootloader kilidi açma yetkisi olmuyor.
Global bölge neresi oluyor hocamLv5 gerek yok bölgeyi global yapın giriş yaptıktan bir ay sonra kilid açmaya izin veriyor Hyperos için
Xiaomi topluluğu uygulamasından giriş yap ayarlar kısmından bölgeyi Global ı seçGlobal bölge neresi oluyor hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Xiaomi topluluğu uygulamasından giriş yap ayarlar kısmından bölgeyi Global ı seç
Teşekkürler hocam, aydınlandıkXiaomi topluluğu uygulamasından giriş yap ayarlar kısmından bölgeyi Global ı seç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eski ToprakTeşekkürler hocam, aydınlandık
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Cihazınız global sanırım hocam? Çin cihazı elimdeki malesef hesap ekleyemiyorum sorun yaşıyorum diye artık uğraşmayı bıraktım ama level 5 yorumu çok dolanıyordu o sebeple konuyu açmıştım.Xiaomi hesabınızla ilgili biraz da. En son telefonumu yaklaşık 1ay önce açtım. 72 saatte erişim izni verdi.