Söylediğim gibi siz hiç bir verinizin çalınıp çalınmadığını öğrenmek zorunda değilsiniz. Bu durum sadece bunu merak edenlerle. Aslında merak da değil tamimiyle önlem için. Bu konunun amacı Xiaomi verileri çalınmış ve insanların bunu bilmesini sağlamaktı. Belki bu konuyu okuyanlar gidip şifrelerini değiştirsin diye. Size ağzımızla kuş tutsak bu sefer de rengini beğenmeyecekseniz diye çok korkuyorum Sn chatin_62, zira ne zaman bir konumda mesajınızı görsem çomak sokuyorsunuz yardım amacıyla yazılmış bir mesaja anlamış değilim. Üstelik yöneticilik yaptığınız bir foruma.
Bir şey yazarken düşünerek yazın lütfen. Geri dönüşü sizi zora sokmasın. Çomak sokmak demek birinin bir işine mani olmak demektir. Sizin buradan ne gibi bir kazancınız, çıkarınız var ki ben ona çomak soktum? Bilmeyen birisi sizin bu yazdıklarınızdan sonra o sitenin sahibi sizsiniz de ben de size engel oluyorum zannedebilir.
Dediğiniz gibi ben bir yöneticiyim ve sizin gibi sadece tek açıdan değil, farklı açılardan da düşünüp buna göre kullanıcılarımızı uyarmak zorundayım. Eğer böyle konular açıyorsanız ben de gördüğüm zaman diğer açılarını da yazmam neden zorunuza gidiyor? Buradan sizin çıkaracağınız sonuç; çomak sokulması değil, tek açıdan bakmamak ya da ha evet öyle de olabilir diye düşünmek olmalıydı.
Konu dağılmasın, başka yerlere kaymasın diye tekrarlayayım.
Tamam siz görevinizi yapıp insanlara mail, şifre v.s. verdirip çalınmış mı çalınmamış mı öğrensinler diye bilgi verip, çalınmışsa da bilgilerini değiştirmelerini söylediniz. Eyvallah. Ama asla burada çıkmadı diye bilgilerinin çalınmadığına garanti veremezsiniz değil mi? Biz de görevimizi yaptık insanları uyardık. Bilgilerinizi çalınsın ya da çalınmasın oraya buraya girmenize gerek yok, direkt değiştirin, bunu da düzenli olarak yapın dedik.
Bu konudaki nihai sonuç nedir? Ama öyle ama böyle bilgilerimiz değiştirmek. Öyleyse dolambaçlı yollara, oraya buraya bilgilerimizi vermemize gerek var mı?
Sırf sizin için eskiden kullandığım ve Xiaomi'nin tüm forumlarında da kullandığım mail adresimi arattım: Buyurun sonuç: Nerede Xiaomi?
Bunların da 3 tanesini biliyorum, diğerlerinde hiçbir üyeliğim yok.