Video Xiaomi Çin Hesabı Alma Rehberi

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
arkadaslar bu yontemın işe yaraması için 1 adet çin anakarasından hızmet veren vpn gereklı yoksa hesap alsanızda malesef kılıd acma uygulamasında telefon no ıstıyor
Hayir hic problem sorun yok herseyi basarili ile yaptim tr numarasi bolge çin fake numara da yok 1 kurus masraf yok fakat hesap ile telefon eslesmesinde sistem yukseltiliyor hatasi veriyor

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Hayir hic problem sorun yok herseyi basarili ile yaptim tr numarasi bolge çin fake numara da yok 1 kurus masraf yok fakat hesap ile telefon eslesmesinde sistem yukseltiliyor hatasi veriyor
İşte işin sonunda olmuyor hocam mesele bu

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Yani bu kadar para verip böyle şeylerle uğraşmak xiaomi almayın beni diyor bizde takıntılı aşık gibi gidiyoru bunların peşinden uyuz oldum satıyorum 17 pro maximi gerçekten sinirlerim bozuldu artik

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Yani bu kadar para verip böyle şeylerle uğraşmak xiaomi almayın beni diyor bizde takıntılı aşık gibi gidiyoru bunların peşinden uyuz oldum satıyorum 17 pro maximi gerçekten sinirlerim bozuldu artik
Aynen haklisn yillar once samsung kullaniyordum boyle bir sikinti yoktu sonra iphone kullandm onda bile boyle sikintilar yok istedigin zaman hicbirseye gerek olmadan ugrasmadan direk stcok romunu kuruyordun xiaomi gercekten seyini cikardi bu icin onceden yine biraz ugrastirip actiriyorlardi suan tamamen suyunu cikardilar global de bile kisitlama getirmisler sizene kardesim kullanici her istedigini yapmali size hesap mi verecek alla alla

Ata Dönmez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ata
Cihazım
Redmi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Bende bir çin hesabı almak istiyorum Kegnire abinin attığı link i deneyen varmı acaba çin hesabı lazım Note 4x cihazıma 20045 hatası aliyorum

Ata Dönmez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ata
Cihazım
Redmi Note 10
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eness34320

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
14 Pro plus
Konular
0
Merhabalar, Çin hesabı lazım olunca kendim için oluşturmak için bir yol buldum. Basit bir yol ama işe yarıyor. Sizler için de paylaşmak istedim.

Aşağıdaki linki adres çubuğuna yapıştırıp, ekrana görüntü gelir gelmez sayfa yüklemesini durdurmanız gerekiyor. İlk seferde yapamazsanız da tekrar deneyebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Herkesin yapabileceğini düşünüyorum ama ben yapamıyorum diyen olursa müsait zamanımda hesap oluşturabilirim.
hocam ben yapamadın eger zamanın varsa bana da 1 tane acabılırnısınız

dynasty61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
5
hocam ben yapamadın eger zamanın varsa bana da 1 tane acabılırnısınız
1 sene önce çekilmiş bir video çin hesabi var elimde fakat belli bir süre sonra numara istiyor inatla ve hesap onayi muhabbeti cikarmislar ID verification mevzusu bu engel muhtemelen bl kilidi için

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-03-01-23-17-09-420_com.xiaomi.account.jpg
    Screenshot_2026-03-01-23-17-09-420_com.xiaomi.account.jpg
    229,4 KB · Görüntüleme: 9

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
35
1 sene önce çekilmiş bir video çin hesabi var elimde fakat belli bir süre sonra numara istiyor inatla ve hesap onayi muhabbeti cikarmislar ID verification mevzusu bu engel muhtemelen bl kilidi için
Evet Çin vatandasi yada oturum izni gerekiyor sanirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben internetten herhangi bir Çin vatandaşını kimlik ve banka kart numarasina ulaştım. Bilgileri girdikten sonra hangi bankaya ait kart kullandiysaniz o bankada kayıtlı telefon numarasina dogrulama kodu gonderiyor. Anlayacağınız çok zor bir islem. Diger bir yol ise Çin de kimlik bilgilerini satan insanlar var google dan ve twitter (X) dan kendilerine ulaşabiliyorsunuz. Tabi 5 levele ulasmadan bunlara girmemek gerekiyor.

Son düzenleme:

dynasty61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
5
Evet Çin vatandasi yada oturum izni gerekiyor sanirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben internetten herhangi bir Çin vatandaşını kimlik ve banka kart numarasina ulaştım. Bilgileri girdikten sonra hangi bankaya ait kart kullandiysaniz o bankada kayıtlı telefon numarasina dogrulama kodu gonderiyor. Anlayacağınız çok zor bir islem. Diger bir yol ise Çin de kimlik bilgilerini satan insanlar var google dan ve twitter (X) dan kendilerine ulaşabiliyorsunuz. Tabi 5 levele ulasmadan bunlara girmemek gerekiyor
Bende öyle düşündüm artik çin hesabi yetmiyor onayli hesapta istiyor yazilim veya kirma işlemleri de telefonu çöp ediyor imkansiz hale gelmiş sanirim

Üst Alt