Teşekkürler malzemeleri şimdiden toplayayım da, bootloader açılınca herşey hazır olsunYüksek ihtimalle çalışmaz hocam, ">By.TRabZonLu hocamın paylaştığı twrp'yi kullanabilirsiniz. Recovery - Xiaomi Mi 8 Lite - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı
Rica ederim hocam.Teşekkürler malzemeleri şimdiden toplayayım da, bootloader açılınca herşey hazır olsun
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlam temiz rom indirdiğim halde twrp hata veriyor.
Hocam mi note 3. Orange fox recovery diye bişey buldum onu deniycem. Sanırsam baya fonksiyonel. DeneyimCihaz nedir hocam ?
Hocam mi note 3. Orange fox recovery diye bişey buldum onu deniycem. Sanırsam baya fonksiyonel. Deneyim
Kesinlikle katılıyorum Twrp redmi 5 plus İle hiç anlaşamıyor nerdeyse yuklemedigim versiyon kalmadı ama genede su 0 MB sorunu gitmedi. Varmı orange Fox gibisi gerisi boş twrp resmi 5 sürümlerin tamamı hatalıRedmi 5 plus Official bütün sürümleri neredeyse hatalı. Birinde twrp açılırken siyah ekranda kaldı, diğerinde twrp açıldı dokunmatik çalışmadı, diğeri açıldı 0mb sorunu yaşadım. Orangefox yükledim huzura erdim
Benim pc de test moduna girdi, nasıl düzeltebiliriz bunu yami 9 un twrp si çıktı mı? bir de pc ye mi flash üzerinden denedim windows 10 sınama moduna girdi. bir türlü driverleri yüklediğim halde görmedi. ne yapmam lazım?