- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 6
Çok becerikli olamasakta RN8 den üç beş fotoğraf bırakalım
BayıldımMi 9 SE
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler hocam.Bayıldım
Hocam bende mi8 kullanıyorum da senin kadar güzel çekemiyorum. Hangi gcam buMi 8 Gcam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uzun pozlama.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aksam 11 de çekildi
Hocam sık sık sürüm değiştirip deniyorum. Genellikle urnyx05 ve bsg geliştiricilerinin son sürümlerini indirip kullanıyorum. Bsg nin Gcam sürümlerinde özelleştirme pek yok stock olarak geliyor ama çok çok stabil çalışıyor. Urnyx05 te biraz özelleştirme var onların ayarlarını değiştirerek en iyi fotoğrafı çekmeye çalışıyorum. Bir de ultracam deneyebilirsiniz. Uzun lafın kısası sürekli deneyerek iyi çekimler yakalamaya çalışıyorum, hiç güzel olmayan çöp olan bir sürü fotoğraf da çıktı ortayaHocam bende mi8 kullanıyorum da senin kadar güzel çekemiyorum. Hangi gcam bu
Teşekkürler hocamHocam sık sık sürüm değiştirip deniyorum. Genellikle urnyx05 ve bsg geliştiricilerinin son sürümlerini indirip kullanıyorum. Bsg nin Gcam sürümlerinde özelleştirme pek yok stock olarak geliyor ama çok çok stabil çalışıyor. Urnyx05 te biraz özelleştirme var onların ayarlarını değiştirerek en iyi fotoğrafı çekmeye çalışıyorum. Bir de ultracam deneyebilirsiniz. Uzun lafın kısası sürekli deneyerek iyi çekimler yakalamaya çalışıyorum, hiç güzel olmayan çöp olan bir sürü fotoğraf da çıktı ortaya