İpucu Xiaomi cihazları doğrulama İMEİ/SERİ NO

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Cvp: Xiaomi cihazları doğrulama İMEİ/SERİ NO

Bence ortada bir yanlış var. Benim recovery ''sahte cihazlardaki recovery'' diye belirtilen recovery ama cihaz orjinal. Youtube'da Xiaomi cihazlarının nasıl recovery'ye girileceğine dair öğretici videolar var. Oradan baktığımda da aynı recovery'ye sahip olduğumu gördüm.

WhiteNight

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yıldırım
Konular
0
proton252' Alıntı:
Xiaomi telefonları bir çok kullanıcı ben dahil yurt dışından bir şekilde temin ediyoruz. Bu cihazlar zaman zaman sahte çıkmakta, özellikle aliexpress üzerinden satılanlarda. Tavsiyem emin olmadığınız site veya kişilerden ürün satın almamanız.
Yeni bir Xiaomi telefonu aldıysanız ve şüpheniz varsa kendi sitesinden imei veya seri numarası ile kontrol edebilirsiniz.

Burada bahsettiğiniz adres değişmiş. Bir sonraki mesajı yazan arkadaşta değişen adresi yayınlamış zaten. Lakin şimdi baktığımda sayfada çıkan doğrulama kodu da çince çıkıyor. Rakamlar olsa kodu gireceğiz ama resim formatında olduğu için google translate de işe yaramıyor. Bunu nasıl aşabiliriz, bilgisi olan var mı? :??:

erdogan37

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdoğan
Cihazım
Samsung s4
Konular
0

erdogan37

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdoğan
Cihazım
Samsung s4
Konular
0
Yukarıdaki adresten mi durumunuz ürününüzü kolayca sorgulaysbolirsiniz. Giriş yapınca dili İngilizce seçin. Kolay gelsin.

Üst Alt