Rehber Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır

beratazgun1071

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berat
Cihazım
note 4x
Konular
0
benim telefonum redmi note 4x. android 9 a yükseltirken bu işlemleri yapmaya gerek var mı?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

centaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
5
S.a fastbootda döngü yaşıyorum kapa aç sürekli fastboot donuyorum global V11.0.1.0 sürümü vardı aynı sürümü yüklemeye çalısıyorum
komutları yazdıgımda anti1 çıkıyor ama ben bu hatayı alıyorum daha altınımı indirmem lazım üstünümü indirmem lazım globali bırakıp costum rom mu atlam lazım kaldım böyle :)

Ekli dosyalar

• sadasd.jpg
    sadasd.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 43

centaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
5
ne alaka ise v11 den 11 olarak dönemedim bende 10 a döndüm anti 1 fakat anlamadım 11 tekrar yükleyemedim bide cqn yedegi almadım imeiler bi yerdede yazmıyor komple fabrika ayarlaarına döndüğümde qcn eski haline gelirmi yoksa imeiler tamamen gittimi ben kendi yazdıgımı kullanabiliyorum 2. sim kart olarak lakin eskiye dönebilme imkanım varmı merak ettigim için soruyorum dönsemde belli süreden sonra kullanamıcam zaten

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
This is a
Redmi Note 6 Pro 4GB RAM 64GB ROM Blue

Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
Bu clean all and lock yapabilirim anlamına mı geliyor? MIUI11 den 10 a döneceğim android sürümü 9 şuan düşüreceğim romda da 9

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
This is a
Redmi Note 6 Pro 4GB RAM 64GB ROM Blue

Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
Bu clean all and lock yapabilirim anlamına mı geliyor? MIUI11 den 10 a döneceğim android sürümü 9 şuan düşüreceğim romda da 9
İmei işlemi var mı cihanızızda ?

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
İmei işlemi var mı cihanızızda ?
Hayır hocam imei işlemi yok. Nasıl düşürürebileceğimi tam bilmiyorum samsungda konuya hakimdim fakat bunda fazla hakim değilim yardım edebilir misiniz? Cihazım Redmi Note 6 Pro miui 11 düşüreceğim sürüm 10.3.6.0 .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Brick ya da antirollback olmasından korkuyorum.

Netflix falan kullanacağım için tekrar kilitlemek istiyorum.

AhmetKalender

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Meslek
İşçi
Konular
0
S.a fastbootda döngü yaşıyorum kapa aç sürekli fastboot donuyorum global V11.0.1.0 sürümü vardı aynı sürümü yüklemeye çalısıyorum
komutları yazdıgımda anti1 çıkıyor ama ben bu hatayı alıyorum daha altınımı indirmem lazım üstünümü indirmem lazım globali bırakıp costum rom mu atlam lazım kaldım böyle :)
Bende kontrol ettiğimde anti 1 çıktı fakat aynı hatayı bende aldım ve benim eea avrupa kararlidan global kararlı son sürüme dönmeye çalışırken oldu twrp yüklü olması böyle bi hataya sebep olabilirmi sizce

fatiialp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih Alp
Cihazım
Redmi 5
Konular
16
Redmi 5 kullanan var mı? PC olmadığı için kontrol edemiyorum pixel experince rom atacam arb varsa geri dönemem

centaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
5
Neden olduğunu bilmiyorum ben twrpddn değil miflash ile yüklemiştim v11den v11 olmamıştı V10 indirdim sonra v11 yükseltmistim gene bı sıkıntı çıkmıştı bu seferde ilk V10 döndüğüm gibi donememistim bı saçmalık var anlamadım ne olduğunu yani anti 1 istediğini yapabilirsin indir çıkar falan ama olmuyor ne alaka ise

Bende kontrol ettiğimde anti 1 çıktı fakat aynı hatayı bende aldım ve benim eea avrupa kararlidan global kararlı son sürüme dönmeye çalışırken oldu twrp yüklü olması böyle bi hataya sebep olabilirmi sizce

Üst Alt