- Adım
- berat
- Cihazım
- note 4x
- Konular
- 0
benim telefonum redmi note 4x. android 9 a yükseltirken bu işlemleri yapmaya gerek var mı?
Hayır hocam. Anti Rollback sürüm düşürmelerinde devreye girer.benim telefonum redmi note 4x. android 9 a yükseltirken bu işlemleri yapmaya gerek var mı?
İmei işlemi var mı cihanızızda ?This is a
Redmi Note 6 Pro 4GB RAM 64GB ROM Blue
Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
Bu clean all and lock yapabilirim anlamına mı geliyor? MIUI11 den 10 a döneceğim android sürümü 9 şuan düşüreceğim romda da 9
Hayır hocam imei işlemi yok. Nasıl düşürürebileceğimi tam bilmiyorum samsungda konuya hakimdim fakat bunda fazla hakim değilim yardım edebilir misiniz? Cihazım Redmi Note 6 Pro miui 11 düşüreceğim sürüm 10.3.6.0 .İmei işlemi var mı cihanızızda ?
Bende kontrol ettiğimde anti 1 çıktı fakat aynı hatayı bende aldım ve benim eea avrupa kararlidan global kararlı son sürüme dönmeye çalışırken oldu twrp yüklü olması böyle bi hataya sebep olabilirmi sizceS.a fastbootda döngü yaşıyorum kapa aç sürekli fastboot donuyorum global V11.0.1.0 sürümü vardı aynı sürümü yüklemeye çalısıyorum
komutları yazdıgımda anti1 çıkıyor ama ben bu hatayı alıyorum daha altınımı indirmem lazım üstünümü indirmem lazım globali bırakıp costum rom mu atlam lazım kaldım böyle
Bende kontrol ettiğimde anti 1 çıktı fakat aynı hatayı bende aldım ve benim eea avrupa kararlidan global kararlı son sürüme dönmeye çalışırken oldu twrp yüklü olması böyle bi hataya sebep olabilirmi sizce