- Adım
- 3
- Cihazım
- samsung
- Konular
- 9
Xiaomi Mi Note 10 için gcam sürümü var mıdır ?6.02.30 redmi note 6 pro çalışıyor ekleyebilirsiniz
Xiaomi Mi Note 10 için gcam sürümü var mıdır ?6.02.30 redmi note 6 pro çalışıyor ekleyebilirsiniz
hocam diğer formlara bir göz attım 108 MP olayında sorun var 27 MP çekim yapabilen bir g cam modu var düşük ışık performansında keskinlik ve ton sorunları var geniş açı ve zoom modla'rı da verimli çalışmıyormuş en iyisi siz biraz daha bekleyin elbet bir geliştirir'ci gcam modlamasıyla ilgilenir cihazınXiaomi Mi Note 10 için gcam sürümü var mıdır ?
Cok tesekkurler hocam cevap ve ilginiz icinhocam diğer formlara bir göz attım 108 MP olayında sorun var 27 MP çekim yapabilen bir g cam modu var düşük ışık performansında keskinlik ve ton sorunları var geniş açı ve zoom modla'rı da verimli çalışmıyormuş en iyisi siz biraz daha bekleyin elbet bir geliştirir'ci gcam modlamasıyla ilgilenir cihazın
rica ederimCok tesekkurler hocam cevap ve ilginiz icin
değerli hocam bu iki apk yı yükledim ama çalışmadı büyük birmutluluk içinde yükledim ama malesef çalışmadı telefonum redmi note 5
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Redmi 5 Plus, Redmi Note 5 üzerinde test edilmiştir) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Redmi 5 Plus, Redmi Note 5, Redmi 6 Pro'da test edilmiştir)
yok yalan olmasın onu yüklemedim sadece bu ikisi denenmiş diye bunları yükledim.onu yükliyim mi peki dediğinizi ?Cam2api yi açtınız mı acaba ?
yok yalan olmasın onu yüklemedim sadece bu ikisi denenmiş diye bunları yükledim.onu yükliyim mi peki dediğinizi ?