Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birçoğumuz sürekli telefon değiştirebilecek kadar çok para kazanamıyoruz.Dolayisi ile sizlerin onerilerine dayanarak 9t pro bana uyar tesekkur ediyorum hocam.
Mi9T Pro kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 aydır cihaz bende.
Call of Duty'de 6 oyun toplamda 55 dakika civarı full ayarlarda oynuyorum yaklaşık %8 şarj götürüyor.
Pubg'de ise oyun başına değişiklik gösteriyor, full ayarda 30 dakikalık oyunda yaklaşık %7 götürebilir bende bu civarlarda götürüyor.
Hız konusunda ise zaten performansı muhteşem.
Kamerası da oldukça yeterli. Günlük performansta sizi üzmez ama alanının en iyisi değil.
Kutusundan zaten hızlı şarj adaptörü çıkıyor. 30 dakika bile şarj etseniz sizi gün boyu götürür ve aşar.
128/6 Versiyonu var elimde. Sizi hiçbir konuda üzmez.
Bütçem yüksek diyorsanız K30 Pro bekleyebilirsiniz ama emin olun her uygulamayı açsanız, arka planda dursa, yine 6 gb ram'den 3.9 gibi bir ram kullanımı görürsünüz. Geriye kullanamadığınız ram'ler sizin için bir şey ifade etmeyecektir.
Mi9T Pro kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 aydır cihaz bende.
Call of Duty'de 6 oyun toplamda 55 dakika civarı full ayarlarda oynuyorum yaklaşık %8 şarj götürüyor.
Pubg'de ise oyun başına değişiklik gösteriyor, full ayarda 30 dakikalık oyunda yaklaşık %7 götürebilir bende bu civarlarda götürüyor.
Hız konusunda ise zaten performansı muhteşem.
Kamerası da oldukça yeterli. Günlük performansta sizi üzmez ama alanının en iyisi değil.
Kutusundan zaten hızlı şarj adaptörü çıkıyor. 30 dakika bile şarj etseniz sizi gün boyu götürür ve aşar.
128/6 Versiyonu var elimde. Sizi hiçbir konuda üzmez.
Bütçem yüksek diyorsanız K30 Pro bekleyebilirsiniz ama emin olun her uygulamayı açsanız, arka planda dursa, yine 6 gb ram'den 3.9 gibi bir ram kullanımı görürsünüz. Geriye kullanamadığınız ram'ler sizin için bir şey ifade etmeyecektir.
Ben 2600'e aldım. Hiçbir sıkıntısını görmedim.
Türkiye destekli alacaksanız 4600 küsür civarına geliyor güncel fiyatı sanırım.
Ama "her ne alıyorsan, 1 tane de devlete alıyorsun" mantığı canımı sıktığı için Türkiye kaynaklı almadım.
Ama "her ne alıyorsan, 1 tane de devlete alıyorsun" mantığı canımı sıktığı için Türkiye kaynaklı almadım.