Bu konuda belirtilen olay Bootloader başvurusu yapıp kilit açma yöntemi değildir.Elinize saglik. Bir kac gun sonra kilidi acabilirsiniz demissiniz. 15 gun beklememize gerek yokmu? 2-3 gun once mi 8 in kilidini acmak icin basvurdum ve bekliyorum.china rom mevcut cihazda
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Anladim tesekkurlerBu konuda belirtilen olay Bootloader başvurusu yapıp kilit açma yöntemi değildir.
Bootloader başvurusu yapılıp kilidin açılması esnasında, konuda belirtilen hatayla karşı karşıya gelindiği durumda yapılacaklar rehberidir.
Ekran görüntüsünden tam olarak ne yazdığı okunmuyor fakat farklı mi unlock aracı (Daha eski sürüm) veya mi hesabınızdan çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı (Süreyi baştan başlatma riski var) deneyebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu hata ile ilgili bir fikriniz varmı dün sabah 11de 20 saat var yazıyordu şimdi bu cıktı çince bilen varmı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu hata ile ilgili bir fikriniz varmı dün sabah 11de 20 saat var yazıyordu şimdi bu cıktı çince bilen varmı ?
%50 de kalarak "couldn't Verify Device" hatası bende de çıkıyor. bootloader süresine 15 gün deniyor ama ben 15 gün dolmadan bi kaç defa denedim hepsinde bu hatayı aldım. süreyide galiba bl açmayı deneyerek görebileceğim. forumda sordum bi kaç kez cevap veren olmadı. O yüzden bugünde denedim açmayı ama bu hatayı verdi. sormak istediğim bu hatanın bl süresiyle alakasının olup olmadığı
edit: "couldn't Verify Device" hatası vermiyor artık bu defada %50 de kaldı
driver sorunun olabilir veya windows10 usb3.0 bu ikisi sebep oldu bende. windows7 pc den yapıyorum işlerimi.Aynı hata bendede var şuan Mi 9 SE telefon