Yardım Xiaomi bootleader kilidi

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamün aleyküm arkadaşlar elimde Mi9T cihaz var 3 gün sonra kaydı bitecek (4 ay idi) gece bootleader kilidi için başvuracağım.Bazıları süreyi beklerken telefonu mobil veri de kullanman gerek diyor sim kartını okumadığı için mobil veri de kullanamayacağım.Sorun teşkil eder mi ? Yardımcı olabilirmisiniz acaba?

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Bu forumda IMEI hakkında konular yasak mi9t için Google aratın var konuları işlem yaptırmadan önce ordan deneyin nasıl olsa gidip yaptıracaksınız kendi kendinize yaparsınız belki denemekte fayda var.

Oyla:

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
Evet hocam. Kayıt dışı cihazlarda eğer çift hatlıysa 4+4 yani 8 ay kullanım süresi var. Eğer mesaj gelmediyse daha fazla da kullanılabilir.
Ayrıca bootloader için mobil veriyle kullanma sorumluluğunuz yok. Bekleme sürenizin artmaması için başvurunuz boyunca sim kartınızı cihazdan çıkarmayın, mi hesabınızdan çıkış yapmayın yeterli. Bir de bootloader açmak için sürenizin dolmasını beklemeyin. Her ihtimale karşı bootloader kilidiniz açık dursun.
Ben cihazları aldığım ilk gün bootloader kilidini açıyorum mesela.
Yani diğer sim kartta'da 4 ay kullanabilirim? Sorun olmaz değil mi hocam? Bir de mesela sim 1 takılıyken başvursam sureyi verse, geri telefonu etkin kullanabilmek için 2ye taksam süremi uzatirlarmı ? Sizce sim 2 ye takıp mı başvuru yapsam.

Oyla:

XiaomiTeam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüsamettin
Cihazım
Mi3,Mi4
Konular
0
Bu forumda IMEI hakkında konular yasak mi9t için Google aratın var konuları işlem yaptırmadan önce ordan deneyin nasıl olsa gidip yaptıracaksınız kendi kendinize yaparsınız belki denemekte fayda var.
yok bende imei ile alakalı bir durum yok sadece kendimi geliştirmek adına bilgi edinmek istedim edl modda bootloader açma olayını daha önce duydum eğer yapan sizseniz bilgi edinmek adına sordum sadece.

Oyla:

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
Evet hocam. Kayıt dışı cihazlarda eğer çift hatlıysa 4+4 yani 8 ay kullanım süresi var. Eğer mesaj gelmediyse daha fazla da kullanılabilir.
Ayrıca bootloader için mobil veriyle kullanma sorumluluğunuz yok. Bekleme sürenizin artmaması için başvurunuz boyunca sim kartınızı cihazdan çıkarmayın, mi hesabınızdan çıkış yapmayın yeterli. Bir de bootloader açmak için sürenizin dolmasını beklemeyin. Her ihtimale karşı bootloader kilidiniz açık dursun.
Çünkü aldığım yer 2.sim kartındada 4 ay kullanabilirmiyim dedim hayır dedi.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Sadece bl kilidi için konuşayım mobil veriniz gitmeden başvuru yapın sim kart slotunu değiştirmeyin ve mümkünse cihazı kapatmayın normal kullanıma devam edin hesaplardan çıkmayın vs. 4 5 kere bl kilidi açtım hatta ardarda kilitleyip açtım bende süre falan vermedi şans işi. Normalde evet 4+4 ay süre var ama siz iki yere de hattınızı takip açtığınız için iki süre de aynı anda başlamış. Şuan nerede takiliysa kalsın bl başvurusu yapın. Belki direkt bl açılacaktır bu yüzden yedek alın. Bl kilidi açılışında verileriniz siliniyor.

Oyla:

mtatech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M.t.a.
Cihazım
Mi8
Konular
5
hocam mi 8 sahibiyim. tlfndan ayarlar tmm, win 10 da driverler kurulu. ama ne yaptıysam unlock programında buton aktif olmuyor. yardımcı olabilir misiniz ?

Oyla:

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
Sadece bl kilidi için konuşayım mobil veriniz gitmeden başvuru yapın sim kart slotunu değiştirmeyin ve mümkünse cihazı kapatmayın normal kullanıma devam edin hesaplardan çıkmayın vs. 4 5 kere bl kilidi açtım hatta ardarda kilitleyip açtım bende süre falan vermedi şans işi. Normalde evet 4+4 ay süre var ama siz iki yere de hattınızı takip açtığınız için iki süre de aynı anda başlamış. Şuan nerede takiliysa kalsın bl başvurusu yapın. Belki direkt bl açılacaktır bu yüzden yedek alın. Bl kilidi açılışında verileriniz siliniyor.
Hocam ben sim1den başka yere kart takmadım.Sim2 ye ilk kez daha dün gece taktım ve büyük ihtimal süresi başladı.Afad'dan falan mesaj geliyor.Aksam yedek alıp yükleme yapacağım inşallah.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
EDL modda bootloader açmak gibi bir işlem yok. Yetkili hesap ile bootloader kilidi açmak gibi bir işlemde yok. EDL modda cihaza eng rom yüklenir, imei tamiri yapılır, global rom yüklenip size teslim edilir. sizde bootloader kilidi başvurusu yapıp kilidinizi açarsınız..

Oyla:

Sametakatan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Gm discovery
Konular
3
EDL modda bootloader açmak gibi bir işlem yok. Yetkili hesap ile bootloader kilidi açmak gibi bir işlemde yok. EDL modda cihaza eng rom yüklenir, imei tamiri yapılır, global rom yüklenip size teslim edilir. sizde bootloader kilidi başvurusu yapıp kilidinizi açarsınız..
Hocam ayarlardan hesabımla cihazımı iliskilendirdim. Bekleme Süresi başlamış mıdır ota guncellemelerim var yapsam süre uzar mı acaba , kilit açtıktan sonra mi yapayım.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam ayarlardan hesabımla cihazımı iliskilendirdim. Bekleme Süresi başlamış mıdır ota guncellemelerim var yapsam süre uzar mı acaba , kilit açtıktan sonra mi yapayım.
Başarılı şekilde eklendi ibaresini gördüysen süre başlamıştır. güncelleme yapabilirsin sorun olmaz. cihazı sıfırlama mi hesabından çıkış yapma yeter..

Oyla:
Üst Alt