Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende geçen hafta mi book s aldım kamerası geldiği günden beri çalışmıyor sanırım windows güncellemesi ile alakalı. Driver aradım güncelledim ama olmadı. Win 11 Pro'ya çevirdim kamera hariç sorunsuz kullanıyorum
Merhabalar, Book S i geçen hafta aldım. Genel anlamda menunum ccihazda. Ama aldıktan iki gün sorna kameresi çalışmadı şuanda da çalıştıramadım bir türlü. Aldığım gün denedim çalışıyordu sorunsuz, yüz tanıma ile kilit açıyordum hatta. İkinci gün hata verdi ve kameraya girdiğimde aşağıdaki 0x80004005 hatası alıyorum ve yüz tanımada çalışmıyor. Sürücü güncellemeyi denedim ama düzelmedi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de bir önceki mesajımda sormayı unuttum cihazı şarja takınca kullanırken sğrekli şarj almıyor %92 ye ulaşınca kesiyor şarj almayı azalınca şarjı kabloyu takıp çıkarınca yeniden şarj oluyor. Sizde de bu durum yaşanıyor mu acaab. Şarj ettiğim adaptör ve kbaloyu da xiaomi den orjianl almıştım mi store dan 65w olarak.
bende geçen hafta mi book s aldım kamerası geldiği günden beri çalışmıyor sanırım windows güncellemesi ile alakalı. Driver aradım güncelledim ama olmadı. Win 11 Pro'ya çevirdim kamera hariç sorunsuz kullanıyorum
merhabalar,
bende win11 pro lisansı satın aldım ve pro ya çevirdim ama önizleme kopyasından ve geliştirici seçeneğinden kurtulamıyorum. nasıl yapacağım konusunda yardım rica ediyorum.
merhabalar,
bende win11 pro lisansı satın aldım ve pro ya çevirdim ama önizleme kopyasından ve geliştirici seçeneğinden kurtulamıyorum. nasıl yapacağım konusunda yardım rica ediyorum.
merhabalar,
Xiaomi Book 12.4'' ülkemizde bazı Xiaomi Mi Store'larda satışa sunuldu. Satışa sunulan bu ürünler hali hazırda Türkçe ve diğer tüm diller ile satışa sunulsa da yurtdışı piyasasında genellikle Windows'un Home Single Language sürümüyle tek dil Çince olarak sunulmakta. Şimdi size anlatacağım basit...