Soru Xiaomi Bluetooth Kulaklık

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Arkadaşlar xiaominin Bluetooth kulaklığını almayı düşünüyorumda bi redmi airdots var bi haylou gt1 bi gt2 hangisi daha kullanışlı ve kaliteli tavsiye edermisiniz?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Airdots'da güzel fakat çakma orjinal muhabbeti var, eşleşmeme problemi çok. Haylou GT1 tavsiye ederim. QCY'nin kulaklarıda iyi.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Redmi airdots da çok güzel diyorlar arada kaldım hocam
Gt1, Redmi airdots tan malzeme ve ses kalitesi Batarya süreleri, gecikme süresi, mikrofon aktarımı, dsp ve ipx daha iyi Hocam. Mümkünse Gt1 pro alın. Gt2 ile Gt1 pro arasında çok fark yok. Gt2 biraz daha pahalı yeni model olduğu için. Bir de, gt2 nin kutu üst kapağı yok, o sıkıntı olabilir.

Oyla:

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
25
Redmi airdots aldım 4 haftaya yaklaştı. Şarjı bitmiyor, kopmalar olmuyor (eğer wifiye bağlanmaya çalışıp bağlanamıyorsa telefon ya da wifiye bağlı değilken açık bırakıyorsanız kopmalar oluyor nedeni sinyallerden dolayı). Çok memnunum kısacası.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Qcy T2C bakabilirsiniz hemen hemen aynı rakamlar. Eğer biraz daha çıkma şansınız varsa Qcy T3'te bakılabilir, tasarımı çok hoş. Fakat T2C'de aldığınız bass kalitesini diğer modellerde alamazsınız sanıyorum hocam.

Oyla:

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Qcy T2C bakabilirsiniz hemen hemen aynı rakamlar. Eğer biraz daha çıkma şansınız varsa Qcy T3'te bakılabilir, tasarımı çok hoş. Fakat T2C'de aldığınız bass kalitesini diğer modellerde alamazsınız sanıyorum hocam.
Hocam telefon xiaomi kulaklık ta xiaomi olsun demiştim ama çok fark varmı ses kalitesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi airdots aldım 4 haftaya yaklaştı. Şarjı bitmiyor, kopmalar olmuyor (eğer wifiye bağlanmaya çalışıp bağlanamıyorsa telefon ya da wifiye bağlı değilken açık bırakıyorsanız kopmalar oluyor nedeni sinyallerden dolayı). Çok memnunum kısacası.
Basslar nasıl hocam

Oyla:
Üst Alt