Bilgilendirme için teşekkür ederim. Çok faydası oldu.
ismuta Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emin Cihazım Mi 8 Yaş 34 Konum Gaziantep Katılım 25 Kasım 2018 Konular 1 Mesajlar 310 Tepkime puanı 150 Puanları 58 28 Ocak 2019 #11 Bilgilendirme için teşekkür ederim. Çok faydası oldu.
S Sümeyye Verda Demiroğlu Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım 1. Cihazım Mi kablosuz kul Yaş 24 Konum İstanbul Katılım 2 Haziran 2020 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 2 Haziran 2020 #12 Mi trueWriless Earphones kulaklığımda ayarlamaları nasıl yapabilirim çıkan seslerin ne anlama geldiğini bilmiyorm
Mi trueWriless Earphones kulaklığımda ayarlamaları nasıl yapabilirim çıkan seslerin ne anlama geldiğini bilmiyorm
H hamzasoph Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hamza Cihazım redmi note 3 Yaş 38 Konum İstanbul Katılım 29 Ağustos 2016 Konular 4 Mesajlar 511 Tepkime puanı 204 Puanları 58 2 Haziran 2020 #13 Sümeyye Verda Demiroğlu' Alıntı: Mi trueWriless Earphones kulaklığımda ayarlamaları nasıl yapabilirim çıkan seslerin ne anlama geldiğini bilmiyorm Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu uygulamayı deneyebilir misiniz? Kulaklık için uygulama vardı, uygulama üzerinden ayar yapılamıyor mu? Bende olmadığı için deneyemedim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Haziran 2020 Mi fit veya mi home uygulamalarını da deneyebilirsiniz, play Store da mevcut
Sümeyye Verda Demiroğlu' Alıntı: Mi trueWriless Earphones kulaklığımda ayarlamaları nasıl yapabilirim çıkan seslerin ne anlama geldiğini bilmiyorm Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu uygulamayı deneyebilir misiniz? Kulaklık için uygulama vardı, uygulama üzerinden ayar yapılamıyor mu? Bende olmadığı için deneyemedim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Haziran 2020 Mi fit veya mi home uygulamalarını da deneyebilirsiniz, play Store da mevcut