Soru Xiaomi, bir senesi dolmadan Mi Note 3'ü mundar mı etti?

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Hevesle aldım. Yazılım güncellemeden kullandım bir süre. Şarj konusunda çok iyi değerler veriyordu. Fotoğraf çekim kalitesi de daha iyiydi, sanki. Güncelledikten sonra hayalkırıklığı yaşadım. Forumun usta isimleri olarak yorumlarınızı alabilir miyim sizlerden?

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Bir cihaz son nefesini son güncellemesini aldığında mı verir, daha sonra mı? :D

:) var baya ya redmi note 3 bile devam ediyorsa hala ki o da sizin gibi orta-üst olan Snapdragon 652-650 (modele göre değişiyor) var Snapdragon 660 baya yolu var

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi note 3 xiaominin en stabil cihazı, gerek yazılım gerek donanım olarak. Hiç bir güncelleme istemeyin veya güncellemeyin bence. Net söylüyorum randımanı düşer.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Mi Mix
Mi Note 2
Mi 5
bu üç cihaz bir müddet daha yolu var hatırlarsanız herkes için Miui 9 Global Beta durduruldu sadece bu üç model devam etti

Ayrıca oreo yu aldı sonra da miui 10 u (Mİ6 ve Mi Mİx 2 den hemen sonra miui 10 ve oreo)

yani bizim cihazlar daha son nefesini vermedi :)
hocam bir yanlışınız var mi mix çıktığında global beta olarak sadece 7.5.25 sürümü vardı ve 1 yıldan fazla muiu beta sürüm çıkmadı daha sonra muiu 9 cıktı ondan sonra beta sürüm almaya başladı gerçekten mi note 3 den daha sıkıntılı bir dönem yaşamıştık şimdi çok sükür sorun yok zaten alpha testerım hafta da en az 2 sürüm geliyor. Diyeceğim o ki sabır :)

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Xiaomi şimdilik tüm cihazları mundar etti. MIUI 10'un bir çok hatası var.

iyide dostum adı üstünde beta rom hata olması gayet normal asıl sorun şu ki bizim milletin sabırsız olması ben şuan sabrettim bekliyorum miui 10 gelsin kamera iyileştirmesi ve akıllı özellikleri kullanmak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam orta segmentin geri plana itilmesi için bir neden yok.
Ama amiral gemilerde o mecburiyet var. Yenisini satıp ön plana çıkarmak hem maddi kazanç hemde bu piyasada söz sahibi olmak demek. Bu yüzden orta segmentler hep belli seyirle devam ederler, ama amiral gemiler ilk gün zirvedeyken bir yol sonra orta segmentin bile altında değere sahip olabilirler :)
Mantık böyle işliyor aslında. Yani en azından benim anladığım kadarıyla Xiaomi'de böyle.
Bu yüzden orta segment alıp kafayı rahat tutmak lazım

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam aslına geri düşmeye başladıktansonra cutom rom işine girmek en temizi :D bi yerden sonra yacebinden para cıkıcak yada ugrasıp custom rom yüklicen mesela ben hanımın mi5s ile hiç ugrasamcam satıp yenilicem artık ama gidip sony yada moto g5s plus alıcam alsın kullansın

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
iyide dostum adı üstünde beta rom hata olması gayet normal asıl sorun şu ki bizim milletin sabırsız olması ben şuan sabrettim bekliyorum miui 10 gelsin kamera iyileştirmesi ve akıllı özellikleri kullanmak için

Mi 5s için MIUI 10 yazmasından başka bir farkı yok. Temalar uygulamasından indirebileceğin bir tema kadar fark var 9 ile 10 arasında.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
hocam bir yanlışınız var mi mix çıktığında global beta olarak sadece 7.5.25 sürümü vardı ve 1 yıldan fazla muiu beta sürüm çıkmadı daha sonra muiu 9 cıktı ondan sonra beta sürüm almaya başladı gerçekten mi note 3 den daha sıkıntılı bir dönem yaşamıştık şimdi çok sükür sorun yok zaten alpha testerım hafta da en az 2 sürüm geliyor. Diyeceğim o ki sabır :)

Şeyden bahsediyorum MIUI 9 un son demleri

Oyla:

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Kimse tepki göstermiyor. Yarın öbür gün sizin başınıza gelmeyeceği ne malum? Birkaç aylık cihazı kasten bozuyorlar.

Oyla:
Üst Alt