- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi mi5S
- Konular
- 3
Tabi buyrunFotoyu paylaşma imkanınız var mı? Bende bunu yapmak isterim. Çok iyi olmuş
Tabi buyrunFotoyu paylaşma imkanınız var mı? Bende bunu yapmak isterim. Çok iyi olmuş
Ekranın AMOLED olması lazım, güncellikle alakası yok.Saçmalığa bak mi mix 3 de var yeni çıkan redmi 7 de yok
Bildirim ikonları bende hiç bir şekilde gelmiyor mi9t her zaman açık ekran uygulamasının guncellemelrinide kaldırdım stok olanda bile gelmiyor miui 11 kullanıyorumMerhaba Herkese
Telegramda denk geldim Always On Display(Ortam Ekranı) destekli cihazlar için yeni apk gelmiş paylaşıyorum.
Sadece MİUİ11 de çalışıyormuş normal olarak tabiiki
Apkyı kurun sonra ortam ekranı ayarlarından en aşağıda + simgeli yere gelip istediğiniz fotoğrafı aod kilit ekranına koyabilirsiniz.
AOD destekli cihazlar amoled olduğu için siyah tonlara yakın resimler kullanmanız daha hoş olacaktır.Hem daha güzel gözükür hem de pili çok etkilemez.
örnekte kendi oyun adımı ve tasarımımı ekledim aod ekranına gayet güzel oldu
Apk Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba Herkese
Telegramda denk geldim Always On Display(Ortam Ekranı) destekli cihazlar için yeni apk gelmiş paylaşıyorum.
Sadece MİUİ11 de çalışıyormuş normal olarak tabiiki
Apkyı kurun sonra ortam ekranı ayarlarından en aşağıda + simgeli yere gelip istediğiniz fotoğrafı aod kilit ekranına koyabilirsiniz.
AOD destekli cihazlar amoled olduğu için siyah tonlara yakın resimler kullanmanız daha hoş olacaktır.Hem daha güzel gözükür hem de pili çok etkilemez.
örnekte kendi oyun adımı ve tasarımımı ekledim aod ekranına gayet güzel oldu
Apk Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Android 10a geçmem hocam ya o kasmalardan sonraSon 9.10.31 igüncelleme ile varsayalın olarak geldi bu özellik bilginize ,