Haber Xiaomi, Android Nougat Güncellemesi Alacak Cihazların Listesini Açıkladı

Xiaomi yeni güncelleme listesini yayınladı. Yeni güncellemede ek özelliklerin (MIUI versyiona ait) dışında bazı modeller Android 7.0 güncellemesine de kavuştu. Xiaomi, Android Nougat’a toplam 14 cihazın güncelleneceğini ve uygun cihazların bulunduğu bir listeyi yayınladığını açıkladı. Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Redmi 4X ve Redmi Not 4X, güncellenen ya da Android Nougat’a güncellenecek on …

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Bence Siz Hanımınıza, çıkınca, Huawei Mate10 alın...muhteşem Özelliklerle gelecekmiş....haha--haha--haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
bakalim artik ne cikarsa almanca ogretmeni oldugu icin bazen derste bazen video izletiyor yada muzik dinletiyor o yizden hoparloru guclu olmali b.tooth hoparlorde almistim ama getir gotur sarj et pek ugrasilmiyor onunla:) suana kadar hoparlor konusunda en iddiali telefon k4 note daha iyisini yapmadilar evde televizyonu bile susturuyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
bakalim artik ne cikarsa almanca ogretmeni oldugu icin bazen derste bazen video izletiyor yada muzik dinletiyor o yizden hoparloru guclu olmali b.tooth hoparlorde almistim ama getir gotur sarj et pek ugrasilmiyor onunla:) suana kadar hoparlor konusunda en iddiali telefon k4 note daha iyisini yapmadilar evde televizyonu bile susturuyor
Üstad, Sharp'ın da Radarınıza girme ihtimali varmı? Tasarım Sony'ye yakın...

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Üstad, Sharp'ın da Radarınıza girme ihtimali varmı? Tasarım Sony'ye yakın...

sharp radarimda zaten ama global marka degil biliyorsun zamaninda buyuk bi kuculmeye gitti suan bence cok buyuk bi firma olmasi gerekirken japon pazarina harika telefonlar sunuyorlar ancak tr de uyumlu olmadigi icin malesef uzakdan bakiyoruz ancak

M

Misafir

Guest
mi5 prime cihazıma 7.0 güncelemesi gelmişti cihazı yeni aldım zaten daha sonrasında da hemen güncelledim fakat 7.1 listesinde olmaması beni şaşırttı yani eski amiral gemisi olan bir cihazına muhtemelen 7.1 güncellemesini de verir diye düşünüyorum. Bakalım !

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
mi5 prime cihazıma 7.0 güncelemesi gelmişti cihazı yeni aldım zaten daha sonrasında da hemen güncelledim fakat 7.1 listesinde olmaması beni şaşırttı yani eski amiral gemisi olan bir cihazına muhtemelen 7.1 güncellemesini de verir diye düşünüyorum. Bakalım !
verir hocam merak etme için rahat olsun :)

Misafir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
I think the admin of this web page is really working hard in support of his website, as here every stuff is quality based stuff.

Misafir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Yönetim Notu : Bu mesaj topluluk kurallarımıza uymaması nedeniyle yeniden düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Misafir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Yönetim Notu : Bu mesaj topluluk kurallarımıza uymaması nedeniyle yeniden düzenlenmiştir.

Misafir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0

Tkr42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Bende mi note 2 imei kayıtlı global Rum kararlı yüklü Android 7 güncelleme gelir mi arkadaşlar bilen varsa yazsın

Üst Alt