Haber Xiaomi akıllı projeksiyon cihazı üretti

Xiaomi ürün aralığını genişletmeye devam ediyor. Son olarak yine Mijia markası ile projeksiyon cihazı duyuran Xiaomi tüm ürün ağlarına hitap etmek istiyor.

Tam ismi MIJIA Projector Youth Edition 2 olan akıllı projeksiyon cihazı HD10 desteğiyle birlikte oldukça kaliteli bir görüntü sunuyor. 28 desibel (Fısıltı sesi seviyesi) seviyesindeki düşük çalışma sesine sahip.

Xiaomi akıllı projeksiyon cihazı Mijia uygulamasına entegre bir şekilde çalışabiliyor ve akıllı telefon üzerinden kontrol edilebiliyor. Ayrıca cihaz gerçek zamanlı odaklama özelliği sayesinde görüntüde bulanıklık olmasını engelliyor.

Xiaomi'nin sunduğu bu yeni ürün ev içerisindeki akıllı perdelerle ve ışıklarla de entegre bir şekilde çalışabiliyor. Projeksiyon cihazını çalıştırdığınızda ışıklar ve perdeler otomatik olarak kapanabiliyor. Aynı şekilde kapı zili çaldığı zaman kapıdaki görüntüyü doğrudan projeksiyon cihazıyla duvarınıza yansıtabiliyor.

Tanıtılan bu yeni akıllı cihaz 380 dolar (2825 TL + vergiler) fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Helal sana be Xiaomi yola devam.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Xiaomi büyüdükçe kaliteyi düşürmesin de... Mi A3 kullanıcısı olarak söylüyorum; Android One platformunda Xiaomi tüm itibarını yerle bir etti.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Xiaomi büyüdükçe kaliteyi düşürmesin de... Mi A3 kullanıcısı olarak söylüyorum; Android One platformunda Xiaomi tüm itibarını yerle bir etti.

Şahsım adına konuşuyorum. Mİ A2 Lite ile deneyimlemiştim o serüveni ama pek memnun kalmamıştım. Android One da tercih etmem.

Üst Alt