Xiaomi, Akıllı Ayakkabı Pazarına Giriyor

[img=705x290]http://cdn.webtekno.com/article/6006/preview/xiaomi-akilli-ayakkabi-uretecek-705x290.jpg[/img]

Akıllı cihazlar sektörüne hızlı giriş yapan , son zamanlarda durmak nedir bilmiyor. Pazardaki yerini genişletmek isteyen Çin merkezli firma, ülkedeki adı geçen ayakkabı üreticilerinden biri olan Li-ning ile kafa kafaya vererek akıllı ayakkabı üretmeye hazırlanıyor. 

Daha önceleri de yaptığı basın açıklamalarında Amerika ve Avrupa pazarında söz sahibi olmak istediklerini belirten Xiaomi, beklenenin tersine akıllı telefonlarla değil piyasaya çıkaracağı akıllı ayakkabılarla yerini sağlamlaştırma niyetinde. Giyilebilir cihazların ucuz olması gerektiğini savunarak Mi Band adlı bilekliği 13 dolara satışa çıkaran şirkete göre, insanları ucuz yoldan teknolojiyle buluşturmak düşünüldüğü kadar zor değil. Söylenenlere göre şirket, Li-ning firmasıyla üretilecek olan akıllı ayakkabıda da aynı politikayı izleyecek. 

[img=705x329]http://cdn.webtekno.com/custom/images/TechOne3_sport-shoes-running-677x316_c.jpg[/img] 

Xiaomi’nin piyasaya çıkaracağı ayakkabılarda ise küçük bir çip bulunacak ve bu çipler akıllı telefonlarda yer alan uygulamalarla bağlantı kurabilecek. Yaptığınız sporun kalitesini analiz edebilen ayakkabının  kesin fiyatı ise henüz bilinmiyor.  

Kaynak:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Adımları ölçsüp saysın. Ne kadar doğalgaz kuyruğunda ayakta dikildiğini ölçsün. Belediye otobüsüne yetişmek için nekadar hız, metre gittiğini söylesin. Hatta kiloyu ölçsün :)  Ayak kokusu arttığında parfüm salsın ... Yakında donlarımızda akıllı olacak.

ByChaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ilkehan
Konular
0
İşsizlik. Onun için meizu dan şaşmıyoruz. Kutusundan sadece telefon şarj aleti ve kablosu çıkıyor. Kulaklık bile yook :)

Herkes girsinkendi uzaman olduğu alanda geliştirsin.
Bıraksın adidas nike yapsın "D

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Yakında akilli kondom da çıkartır :P

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ByChaster' Alıntı:
İşsizlik. Onun için meizu dan şaşmıyoruz. Kutusundan sadece telefon şarj aleti ve kablosu çıkıyor. Kulaklık bile yook :)

Herkes girsinkendi uzaman olduğu alanda geliştirsin.
Bıraksın adidas nike yapsın "D

hocam meizuda da zaten sadece telefon şarj aleti ve kablo çıkıyor kutudan.ayrıca kulaklık olmaması bizim avantajımıza özellikle türkiyede

Üst Alt