Yardım Xiaomi airdots sağ kulaklık

fatihaura

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Xiaomi red mi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar daha dün airdots aldım fakat bugun sabah telefona bağlamaya çalıştığımda sol bağlanıyor ve sağ bağlanmıyor. Ayriyetten sağ kulaklığı şarj yerine koyduğunda kırmızı ışıkta gelmiyor

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam. İki yolu var. Sağ taraf şarj etmiyor olabilir ki kulaklığın şarjı bittiği için bağlanmıyordur. Yada sağ kulaklıkta sorun olabilir. Garantisi varsa görüşün

Oyla:

fatihaura

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Hocam. İki yolu var. Sağ taraf şarj etmiyor olabilir ki kulaklığın şarjı bittiği için bağlanmıyordur. Yada sağ kulaklıkta sorun olabilir. Garantisi varsa görüşün
Hocama katılmakla birlikte başıma gelen bir şeyi söyleyeyim. Eğer kutusuna koyduğunuzda kırmızı ışık yanmıyorsa şarj etmiyordur. Bunun sebebi kulaklığın altındaki ufak jelatin olabilir. Onu çıkardığınızdan emin olun.
Daha sonrasında kulaklığı telefondan unutturun. Sonrasında kutudan her iki kulaklığı da aynı anda çıkarın. Eşleştiğine dair ses duyacaksınız. Telefondan arattığınızda muhtemelen sadece sağ kulaklık gözükecektir. Sağ kulaklığı eşleştirin. Zaten diğer kulaklıkla senkronize olduğu için düzgün çalışacaktır.
Umarım sorununuz çözülür.

Oyla:

fatihaura

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocama katılmakla birlikte başıma gelen bir şeyi söyleyeyim. Eğer kutusuna koyduğunuzda kırmızı ışık yanmıyorsa şarj etmiyordur. Bunun sebebi kulaklığın altındaki ufak jelatin olabilir. Onu çıkardığınızdan emin olun.
Daha sonrasında kulaklığı telefondan unutturun. Sonrasında kutudan her iki kulaklığı da aynı anda çıkarın. Eşleştiğine dair ses duyacaksınız. Telefondan arattığınızda muhtemelen sadece sağ kulaklık gözükecektir. Sağ kulaklığı eşleştirin. Zaten diğer kulaklıkla senkronize olduğu için düzgün çalışacaktır.
Umarım sorununuz çözülür.
Jelatini cikarttim, Bluetooth sıfırladım sadece sol çalıştığı için Bluetooth isminde sonda L vardı R yoktu

Oyla:
Üst Alt