Sıcak Fırsat Xiaomi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu TR 138,99 ₺

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Arkadaşlar GittiGidiyorda cepport adlı mağaza 149 TL den satıyor fakat olumsuz yorumlar okudum.sizce güvenilir mi almalimiyim
Hepsiburada'da şuan 149 tl ama satıcı hepsiburada değil.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Arkadaşlar GittiGidiyorda cepport adlı mağaza 149 TL den satıyor fakat olumsuz yorumlar okudum.sizce güvenilir mi almalimiyim

Cepport güvenilirdir ve aynı zamanda forumun alışveriş bölümündeki ürünleride kendileri göndermektedir.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Puanları iyi fakat ekside bir sürü olumsuz yorum gördüm.hatta ürünler bozuk çıkınca değişim yapmıyorlar falan.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Puanları iyi fakat ekside bir sürü olumsuz yorum gördüm.hatta ürünler bozuk çıkınca değişim yapmıyorlar falan.

Böyle bir durum söz konusu dahi değil hocam herkes yorum yapıyor oraya ben bizzat Cepportdan ürünler alan bir insanım sıkıntı yaşadığımda da iade ettiğimde geri alıyorlar veya onarıma gönderiyorlar. Cepportla hiçbir bağım da yok bu arada yanlış yapsa yanlış yapıyor da derim ama görmedim birkaç sıkıntı illaki vardır ama sahte gönderecekleri düzeyde değil.

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Şuanda en uygun ürünü orada buldum.acaba black friday indirimini beklemem gerekir mi daha da ucuzlatirlarmi

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Şuanda en uygun ürünü orada buldum.acaba black friday indirimini beklemem gerekir mi daha da ucuzlatirlarmi

Bilemiyorum hocam ama şuanki fiyatıda gayet uygun bence ve ses kalitesi gerçekten iyi bir ürün ben bir tanıdığın dükkanında test etme fırsatı buldum. Fiyatına göre verdiği performans iyi. Mikrafonu biraz üzebilir ama Airpods haricinde bu tam kablosuz kulaklıklarda en iyi mikrafon deneyimini şuana kadar yaşatan yok gibi varsada ben bilmiyorum.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ben daha önce Cepport un n11 mağazasından alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım. GittiGidiyor daki cepport ile aynı firmamı onu tam olarak bilmiyorum. Çünkü çok fazla isim kullanma taklit etme var.
Birde nereden alırsanız alın, halen çok sıcak yaşanan şu olaya bir göz atın Hocam. Airdots Dolandırıcılığı

Neutron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note
Konular
13
Üyelik tarihi 2013 olarak gözüküyor GittiGidiyorda ve yorumlar hep olumlu.ayrica çok başarılı satıcı yazıyor da internetteki yorumlardan sonra kararsız kaldım.sonucta 150 de az para değil

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Üyelik tarihi 2013 olarak gözüküyor GittiGidiyorda ve yorumlar hep olumlu.ayrica çok başarılı satıcı yazıyor da internetteki yorumlardan sonra kararsız kaldım.sonucta 150 de az para değil

Tamamiyle güvenilirdir, Cepport üzerine çok fazla konuşmaya gerek yok aslında karar sizin.

ahmedo38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
35
Ben çok kararsızım almak için. Fiyatı iyi de qcy mi yoksa airdots mu alayım şaşırdım. Daha önce hiç denemedim ses kalitesi nasıl bir de çoğu firma ithalatçı garantili lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Üst Alt