Xiaomi ailesine katıldım.Bir Soru Ekran Süresi.

osonmez66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
xioami m5s
Konular
0
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba,10 yıllık jailbreaklı iphone kullanıcısıyım,Tek kalemde iphonu silip attım ve xioami Mİ5 aldım.üzerinde kararlı miu8 rom yüklü. ve miu9 sürümüne nasıl yada ne zaman geçebilirim.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum....
[doublepost=1511435847,1511435750][/doublepost]
Hocam merhaba ama sorduğun sorunun yeri bu konu değil.sorduğun soruyla ilgili konular mevcut, sitede arama yapıp bulabilirsin :)

özür olsun hocam,cahilliğimize sayın.teşekkür ederim....

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Tabii ki.Nezaketin için teşekkürler.İyi geceler.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarj konusunu Sayın gentleman Üstadımız gayet net ve anlaşır şekilde açıklamış.
Arkaplan için ayarlar...pil&performans...uygulamaların pil kullanımını düzenle....
ayrıca cihazı biraz kurcalarsanız, daha bir sürü ince ayarın yapılabilirliğini göreceksiniz...

Hocam 3 saatte şarj oluyorsa kullandığın şarj aleti kablosu yada adaptörü hızlı şarj değildir b0y0k ihtimal. Yakınlarında hızşı şarj kullanan vardır elbet bide onların şarj aletleriyle şarj etmelisin.ayrıca senin telefonun pili 4000 küsür mah olmalı.benim mi6 3350 mah ve 1.5 saatte doluyor hızlı şarjda.forumda miui gizli ayarlar diye bi program var,forumda aratıp incelemeni tavsiye ederim.yanılmıyorsam uygulamaları devre dışı bırakma özelliği vardı.ayrıca skorpi hocamı takip etmeni tavsiye ederim,kendisi mi max2 nin miui Türkiyedeki babasıdır :)
Gayet güzel açıklamışsınız...övgü dolu sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim

Max 2 5300 mAH pile sahiptir, öncelikle bunu belirteyim. Skopi hocam da cevap verecektir, yanlışım varsa düzeltir. Ben bildiğim kadarıyla anlatayım.
Telefonu şarja taktığınızda kilit ekranında hızlı şarj yazıyorsa problem yoktur. Eğer yazmıyorsa şarj aletinden kaynaklanan bir süre uzaması görülür. Normal şartlarda hızlı şarj ile telefon %10'dan tam doluma yaklaşık iki buçuk saattle ulaşır.
Ekran süresi ekranın açık kaldığı süredir, normal kullanım(2gb ram) ile tam dolumdan %10'a kadar 9-10 saat arasında ekran süresi almanız gerekir. Mesela benim şarjım şu anda %50 civarında ve 4.5-5 saat arası ekran süresi var. Yani şarj %10'a düştüğünde büyük ihtimalle 9 saatlik ekran süresini alacağım demektir ve normal olan da budur. Telefonun şarjı %10 olduğunda kapat-aç yapın ve şarja takın. Hızlı şarj olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse buraya yazın. Şarj tam doluma ulaştığında kullanıma başlayın. Bir günlük tam kullanımdan sonra değerleri paylaşırsanız daha kolay yardımcı oluruz ve analiz edebiliriz.
Çok teşekkür ederim, gayet güzel açıklamışsınız ve hepsine katılıyorum...bendeki işleyiş ve sürelerde aynı şekilde

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Mi 6 kullanıyorum 7 saatten fazla ekran süresi alıyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok iyi bir süre almışsınız hocam telefonla nasıl böyle bir süre aldınız yani nasıl kullandınız ağırlıklı olarak mobil veri hep acıkmıydı neler yaptınız

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
Cok iyi bir süre almışsınız hocam telefonla nasıl böyle bir süre aldınız yani nasıl kullandınız ağırlıklı olarak mobil veri hep acıkmıydı neler yaptınız
Mobil veriyi ara ara kapatsamda günün %80i açıktı diyebilirim. Ayrıca %40ın altın düşünce pil tasarrufunu açtım ve ekran otomatik parlaklıkta evde değildim sürekli disardaydim güneşli bir havada. Pek birşey yapmadım aslında otomatik uygulama başlatma falan önemli olan uygulamaları seçtim

Soldier10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Mi Max2
Konular
1
Yardımlarınız için teşekkür ederim.Sayenizde faydalı bilgiler edindim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Merhaba,10 yıllık jailbreaklı iphone kullanıcısıyım,Tek kalemde iphonu silip attım ve xioami Mİ5 aldım.üzerinde kararlı miu8 rom yüklü. ve miu9 sürümüne nasıl yada ne zaman geçebilirim.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum....
[doublepost=1511435847,1511435750][/doublepost]

özür olsun hocam,cahilliğimize sayın.teşekkür ederim....
Estağfurullah hocam ne demek :)

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi5s :) Normalde evet +7 saat gidiyor ama ben baya Don't Starve oynadım ondan galiba :)

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Mobil veriyi ara ara kapatsamda günün %80i açıktı diyebilirim. Ayrıca %40ın altın düşünce pil tasarrufunu açtım ve ekran otomatik parlaklıkta evde değildim sürekli disardaydim güneşli bir havada. Pek birşey yapmadım aslında otomatik uygulama başlatma falan önemli olan uygulamaları seçtim

Anladım teşekkürler hocam bende de mi 5s plus var 5-6 saat arasında ekran süresi alıyorum

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2

Yusuf1233